Circle K - en totalløsning for din bilpark

Circle K tilbyr Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som hjelper deg som bedrift med å redusere de totale transportkostnadene. Som medlem av Norsk Industri får både bedriften og de ansatte svært gode betingelser og rabatter på alle Circle K-stasjoner.

På våre stasjoner finner du blant annet drivstoff av alle slag, elbilladere, stor variasjon i mat og drikke, samt bilvask. Som medlem får du alltid 63 øre per liter avslag når du fyller bensin eller diesel, vi gir deg 10% rabatt på bilvask, og for alle som har begynt overgangen til elektriske kjøretøy tilbyr vi 60 øre per kWt på lading.

For elektriske kjøretøy har også vi mange gode løsninger for våre bedriftskunder, blant annet arbeidsplasslading, refusjonsløsning for ansatte som lader hjemme, og selvfølgelig et stort ladenettverk av langs veien.

Les mer om våre ladeløsninger for bedrifter her

Norsk Industris medlemmer får gunstig tilbud på Circle Ks firmakort som gir tilgang til over 600 stasjoner over hele Norge. Våre kortløsninger passer for alle bilparker, uavhengig av størrelse på bilene, antall biler, eller om de går på drivstoff eller strøm. I vår kundeportal kan du også enkelt administrere kortene akkurat når og hvor du vil. Kundeportalen kan brukes både på PC og mobil og gir deg full kontroll over kort, fakturaer, transaksjoner samt kortinnstillinger, slik at bedriften hele tiden har en god oversikt.

Er du ikke kunde hos Circle K? Søk om kort ved å bruke knappen nedenfor, da får du Norsk Industri-medlemsfordeler automatisk. 

Har du spørsmål, ta kontakt med Circle K kundesenter

Telefon kort: 22 96 25 00 (man – fre 08-16)
Telefon bulk/stykkgods: 810 01 800 (man - fre 07-16)

Her søker du om kort. Da får du automatisk Norsk Industri-medlemsfordel.