Batteriindustrien

Marius Kaada Heske

Marius Kaada Heske, Operations Operator, Beyonder

Marius Kaada Heske, Operations Operator, Beyonder.

Marius jobber i prototypelinjens "cell assembly" avdeling hos Beyonder. Her kan du lese mer om hvordan han ble en del av batteriindustrien.

Jeg jobber i prototypelinjens "cell assembly" avdeling hos Beyonder. Der setter vi sammen battericeller, samt tester og kvalitetssikrer produktet. Ettersom dette er i en prototypelinje, så er det mye endringer og "prøving og feiling" som finner sted.

Jeg startet utdanningen min i olje- og gassektoren, med fagbrev som industrimontør, før jeg gikk videre til fiskefôr-industrien. Der tok jeg et fagbrev som prosessoperatør for et selskap som drev med eksperimentell fiske- og rekefôrforskning. Det var da jeg fikk vite om et selskap som ønsket operatører til startfasen i utvikling av sine nye battericeller, som bruker en helt unik type teknologi. På grunn av min interesse for forskning og utvikling så tenkte jeg at dette var midt i blinken for meg.

Jeg har ofte hørt at batteriindustrien er "den nye olja", og det tolker jeg som at en karriere innen batteri vil by på mange spennende jobbmuligheter, innovativ teknologi og en helt unik kompetanse. Vi er helt i startfasen, og er du tidlig ute kan du være med å sette ditt eget preg på en raskt voksende industri, samt ta del i det kommende industrieventyret.

Bli med på batterilandslaget!