Batteriindustrien

Marcus Våle

Marcus jobber som Project Manager i Morrow Batteries. Her kan du lese mer om hvordan han ble en del av batteriindustrien.

Jeg jobber i Research and Development avdelingen til Morrow Batteries, hvor jeg har hovedansvaret for utviklingen av en av produksjonslinjene (Development line). Jeg jobber også mye med tilførsel av strøm og kjølevann til fabrikken, samt en del mindre prosjekter i skjæringspunktet mellom teknologi og økonomi.

Marcus Våle, Project Manager, Morrow Batteries.

Jeg gikk sivilingeniørstudiet på UiS (Maskin, INDØK). I 2019 var jeg også intern i Agder Energi, hvor oppgaven var å undersøke om batteriproduksjon på Sørlandet var mulig. Etter studiet fikk jeg jobb i Trainee sør, hvor jeg var trainee for AE Venture og Agder Energi. Dette ga meg et innblikk fra investorsiden, og en fot innenfor døren til batteriindustrien. Da jeg var ferdig som trainee i 2020, fikk jeg tilbud om fast jobb i Morrow Batteries.

Når du jobber i batteriindustrien, kan du bruke utdanningen din til å gjøre en forskjell. Jobben jeg gjør bidrar ikke bare til å skape arbeidsplasser, men også til å fremskynde elektrifiseringen og få ned verdens utslipp. Når jeg drar fra jobb, sitter jeg med en følelse av at jobben jeg gjør virkelig betyr noe. Det skal også sies at som teknolog skal du lete lenge etter en mer avansert prosessindustri en batteriproduksjon. Vi snakker store volum, ny teknologi, internasjonale kunder og en bransje i eksponentiell vekst.  

Bli med på batterilandslaget!