Batteriindustrien

Daniel Tevik Rogstad

Daniel jobber med utvikling og validering (testing) av FREYR sine battericeller som en del av et mangfoldig team. Her kan du lese mer om hvordan han ble en del av batteriindustrien.

Jeg gikk sivilingeniørstudiet Industriell kjemi og bioteknologi på NTNU hvor jeg spesialiserte meg i Materialkjemi og energiteknologi. Etterpå begynte jeg på et doktorgradsstudium i materialteknologi hvor jeg forsket på silisium som anodematerial i Li-ionebatterier. Jeg valgte disse studiene fordi jeg helt siden videregående har ønsket å jobbe med teknologiutvikling knyttet til fornybar energi, og endte opp med batteriteknologi da jeg lærte om batterienes viktige rolle i en grønn, elektrifisert fremtid.

Daniel Tevik Rogstad, Product Engineer, Freyr.

Du bør velge en karriere innenfor batteribransjen fordi batterier er en essensiell teknologi for en bærekraftig fremtid, og ikke minst fordi de er kjempespennende å jobbe med! Vi er bare i startgropen når det kommer til batterienes bidrag til et elektrifisert samfunn, og kanskje er det nettopp DU som kan utvikle fremtidens superbatteri!

Bli med på batterilandslaget!