Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Aktuelle saker

Grafisk gentleman i 30 år
Trond Vintervoll

Grafisk gentleman i 30 år

I beste mening, litt fin-trønder og gentleman. Alltid ulastelig antrukket og med stor sans for gode viner og god mat. Hans hjerte banker for fellesskapet i grafisk bransje. Hvem andre enn Trond Vintervoll, avtroppende regionleder for Grafisk bransjeforening Midt-Norge. En kunnskapsrik og engasjert tillitsvalgt gjennom 27 år. En nettverkbygger.

Vaktskifter i grafiske distriktsforeninger

Vaktskifter i grafiske distriktsforeninger

Grafisk bransjeforening Vest og Midt-Norge har avviklet sine årsmøter, og har valgt nye distriktsledere. I Vest overtar Jan Helge Mikkelsen, Bergen Grafisk AS etter Bjarte Hordnes, Bodoni. I Midt-Norge trer Trond Vintervoll av etter mange års lederskap. Ny distriktsleder er Geir Hagen, Skipnes.

Regler for publisering av PDF
IGM-kurs i universell utforming

Regler for publisering av PDF

Det har kanskje gått noen hus forbi, men i fjor ved denne tiden ble det innført regler for universell utforming av PDF-filer som skal ut i det offentlige rom. Nå inviterer IGM til kurs i de nye standardene.

Miljø-trygg bokproduksjon i Norge

Miljø-trygg bokproduksjon i Norge

Mengden av norske barnebøker som blir trykket i Kina har eksplodert på ti år. - Stor fare for at de inneholder regnskogfibre, advarer Regnskogfondet. Norske forlag trykker stadig flere av sine barnebøker i Kina. Selv om vi har flere meget kompetente og kvalitetsorienterte grafiske virksomheter i Norge i dag som kan produsere alle typer bøker hurtig, effektivt og med høy kvalitet.

Endrer permitteringsreglene

Endrer permitteringsreglene

Regjeringen endrer permitteringsregelverket fra 1. juli, slik at arbeidsgivers dager med lønnsplikt reduseres fra 20 til 10 dager og den maksimale dagpengeperioden økes fra 26 til 30 uker. Viktige lovendringer trer i kraft 1. juli.

Påmelding til landsmøtet i Tromsø
Grafisk bransjeforening

Påmelding til landsmøtet i Tromsø

Sommerferien nærmer seg for de fleste av våre medlemmer. Flere har valgt å melde seg på til landsmøtet i Tromsø 4. og 5. september - men vi skal sette deltager-rekord. Se hele programmet her og meld deg på nå!

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no