Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Landsmøtebyen Tromsø

Grafisk bransje samles til landsmøte i Tromsø 4.- og 5. september. Fagprogrammets røde tråd er salg og markedsføring. Vi planlegger også mange muligheter for hyggelig samvær med gode kolleger. Tromsø er den perfekte landsmøtebyen. Sett av datoen for landsmøtet i din kalender allerede nå.

Aktuelle saker

Grafisk Ferdiggjøring investerer i fremtiden

Grafisk Ferdiggjøring investerer i fremtiden

Grafisk Ferdiggjøring AS har investert i en Buhrs 3000 plastpakker (singelplaster). Bedriften har i dag en tilsvarende maskin fra Buhrs som produserer på skift. Maskinen har mulighet til å legge på bilag, gjøre innstikk i bladene og lime fast ulike bilag og gimmicks.

Digital Etikett AS – nytt medlem
En sogning vendte hjem med en ide

Digital Etikett AS – nytt medlem

Et nytt spennende medlem har funnet veien til Grafisk bransjeforening; Digital Etikett fra Gaupne i Sogn. Historien om Digital Etikett i Gaupne i Sogn er rene folkeeventyret. Gründeren og daglig leder Kjetil Hovland har virkelig truffet sitt marked uten å yppe til strid med de store etikettprodusentene.

Fespa på innsiden av digitaltrykk
Kongress i København- meld deg på

Fespa på innsiden av digitaltrykk

Fespa Norge inviterer til kongress i København, 24. og 25. mars, der digitaltrykk skal være hovedtema. Håvard Grjotheim fra 07 Media er en av innlederne. Fespa organiserer firmaer som bedriver silketrykk og digitaltrykk.

Meget gunstige priser
Yrkesskadeforsikring for grafiske bedrifter

Meget gunstige priser

I samarbeid med NHO forsikring kan Grafisk bransjeforening nå gi et spesialtilbud på lovpålagt yrkesskadeforsikring. Etter at dette tilbudet ble kjent, har flere av våre medlemmer benyttet seg av denne prisgunstige forsikringen.

Ålgård kjøper svensk trykkeri

Ålgård kjøper svensk trykkeri

Ålgård Offset as har inngått avtale med Printagon Graphics ab i Helsingborg om å bli majoritetseier i firmaet. En melding ble sendt ut til kunder og forbindelser i dag, mandag 23. februar.

LEAN på Schibsted Trykk
Årsmøtet i Grafisk bransjeforening Øst

LEAN på Schibsted Trykk

Schibsted Trykk i Nydalen er stedet for årsmøtet i Grafisk bransjeforening Øst, torsdag 9. april, klokken 17:00. Administrerende direktør Bjarne Andersen skal fortelle om hvordan Schibsted arbeider med LEAN- prosessen, og det blir omvisning i trykkeriet.

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no