Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Aktuelle saker

Betydelig økning i papirprisene

Betydelig økning i papirprisene

Fra 10. september har de fleste papirleverandørene økt sine priser med minst 8-10 prosent. Det kommer på toppen av en prisøkning på ubestrøket papir som ble gjennomført tidligere i år. Høyere papirpris presser en allerede sterkt konkurranseutsatt grafisk bransje.

Topp underholdning på landsmøtet
Grafisk bransjeforening

Topp underholdning på landsmøtet

Tre lokale artister er klare for landsmøtet i Tromsø, 4. og 5. september. Grafisk bransjeforening har med seg historieforteller og visesanger Kjell-Ove Hveding på Rorbua. Senere på fredagskvelden er det dans til Jack Bjørkhaugs trio. På Macks Ølhallen lørdag kommer Jan Arvid Johansen, inspirator for unge visesangere og låtskrivere i landsdelen siden 60 tallet.

Ny leder i 07 Moss
Inger Marie Spange

Ny leder i 07 Moss

Inger Marie Spange overtar som ny daglig leder av 07 Moss etter Trygve Blix. 07 Moss er 07 Medias Østfoldbaserte salgskontor og leverer design- og reklameløsninger.

By på prøvetrykkpresse fra 1915
Vil du ha et klenodium?

By på prøvetrykkpresse fra 1915

Dette klenodiet av en prøvetrykkpresse kan bli din. Egner seg for utstilling i en grafisk bedrift som vil vise litt av industriens historie. Trykkpressen fra 1915 går til høystbydende.

Mange til landsmøtet i Tromsø
Grafisk bransjeforening

Mange til landsmøtet i Tromsø

Over 100 påmeldinger er det hittil til landsmøtet i Grafisk bransjeforening i Tromsø, 4. og 5. september. Hovedtemaet salg og markedsføring engasjerer.- Vi har plass til flere deltagere, sier bransjesjef Magnus Thorkildsen.

-Gi oss muligheten til å velge
Viktig informasjon på papir eller digitalt

-Gi oss muligheten til å velge

Det offentlige, banker og forsikringsselskaper baserer stadig mer av sin informasjon til publikum og kunder på digitale plattformer. Mulighetene til å motta samme informasjon på papir, er sterkt redusert. Konsernsjef Håvard Grjotheim i 07Media oppfordret på Norsk Industris frokostmøte i Arendalsuka stortingsrepresentant Nikolai Astrup fra Høyre til å arbeide for folks muligheter til å motta viktig informasjon på papir.

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no