Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Aktuelle saker

Nyttig medlemskonferanse
Arbeidsgiver 2015

Nyttig medlemskonferanse

13. og 14. april ble Norsk Industris Arbeidsgiverkonferanse arrangert for andre gang. Over 120 deltagere var samlet på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo for å høre om og diskutere blant annet lønnsoppgjøret og arbeidsmiljøloven.

Helge Gabriel Lundeby ny leder
Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon Øst

Helge Gabriel Lundeby ny leder

Helge Gabriel Lundeby, Lundeby bokbinderi ble på årsmøtet torsdag 9. april, valgt til ny styreleder i Grafisk bransjeforening Øst. Han avløser Terje Løken, Bong Norge, som har sittet ved roret i tre år. Terje går ut av grafisk bransje og begynner i Mercury Internasjonal.

Bli med på et løft for salg og markedsføring
Grafisk bransjeforening inntar landsmøtebyen Tromsø

Bli med på et løft for salg og markedsføring

Salg og markedsføring er hovedtemaet for landsmøtet til Grafisk bransjeforening i Tromsø 4. og 5. september. – Vi håper å sette deltagerrekord. Det blir en god blanding av nyttig erfaringsutveksling, motiverende innledere og sosialt samvær. Mange har engasjert seg i å utforme årets landsmøteprogram for at vi skal nå frem til flest mulig av våre medlemmer, sier bransjesjef Magnus Thorkildsen.

Bjørkmanns tar omdømmeansvar i Alta

Bjørkmanns tar omdømmeansvar i Alta

Sammen med Kommunikasjonsforeningen Nord-Norge tok den grafiske bedriften Bjørkmanns opp spørsmålet "Har Alta et godt omdømme?". Et temamøte ble arrangert 9. april- og over 70 deltagere fra næringslivet i kommunen ble inspirert til å ta et ekstra løft for å styrke Alta-omdømmet.

Lærlingen – en viktig ressurs
Bli lærebedrift!

Lærlingen – en viktig ressurs

Uten flere dyktige fagarbeidere stanser Norge. Derfor må fag- og yrkesopplæringen styrkes, og flere bedrifter både i det private næringsliv, stat og kommune må kunne tilby lærlingplasser. Norsk Industri oppfordrer alle våre medlemsbedrifter til å bli med på Lærlingløftet og bli lærebedrift!

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no