Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Logovinneren

Lise Andreassen, Helli Visuell Kommunikasjon var en av mange bidragsytere til logokonkurransen som Grafisk bransjeforening utlyste på nyåret. Det kom inn en rekke spennende forslag til ny profil - men logoskissen til Lise var styrets klare favoritt.

Aktuelle saker

Helli laget ny app til Sjusjøen

Helli laget ny app til Sjusjøen

-Gang på gang kåres Sjusjøen til Norges beste langrennsområde. Men de hviler ikke på gamle meritter og som et ledd i å befeste sin posisjon har vi laget en App og nettside som på en enkel måte viser status på løypenettet, forteller Erik Helli i Helli Visuell Kommunikasjon.

Albumprinter overtar FotoKnudsen

Albumprinter overtar FotoKnudsen

AlbumPrinter B.V., et ledende europeisk selskap innen bildeprodukter med hovedkontor i Amsterdam,  har inngått en forpliktende avtale om å kjøpe FotoKnudsen i Bergen

Årsberetningen for grafisk i trykken

Årsberetningen for grafisk i trykken

Det er aldri kjedelig å være en del av grafisk bransje. Hele tiden er det nye utfordringer, kontinuerlig omstilling og jakt etter de gode løsningene. Vi opplever opp- og nedturer, feirer små og store seiere, skriver styreleder Ketil H. Sivertsen i årsberetningen for 2013.

Landsmøteinvitasjonen underveis

Landsmøteinvitasjonen underveis

Invitasjonen til årets landsmøte i Grafisk bransjeforening i Bergen 5. og 6. september sendes i disse dager ut til alle medlemsbedriftene. Vi byr på et spennende fagprogram og mye artig sosialt. Påmeldingen kan nå starte for fullt.

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no

Grafisk logo