Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Logovinneren

Lise Andreassen, Helli Visuell Kommunikasjon var en av mange bidragsytere til logokonkurransen som Grafisk bransjeforening utlyste på nyåret. Det kom inn en rekke spennende forslag til ny profil - men logoskissen til Lise var styrets klare favoritt.

Aktuelle saker

Vi sees i Bergen!
Landsmøtet i Grafisk bransjeforening

Vi sees i Bergen!

Påmeldingen til årets landsmøte i Grafisk bransjeforening i Bergen 6. og 7. september er i mål. Vi blir rundt 120 deltagere, og de aller fleste blir med på Cornelius lørdagskvelden. Her blir det garantert god stemning.

Forsvaret bygger omdømme med presisjon
Print Power Magasinet

Forsvaret bygger omdømme med presisjon

Vi forventer pinlig nøyaktighet og orden i rekkene fra statens militære organ, og de siste års omdømmekampanje har vist at organisasjonen kan mer enn å forsvare. De kan også markedsføre.

Opplev Kinas grafiske miljø

Opplev Kinas grafiske miljø

Kinesisk markedsføring av print i Europa blir stadig mer merkbar. Nå har du anledning til å skaffe mer informasjon om utviklingen av grafisk industri i Kina og Asia. Grafisk bransjeforening planlegger gruppereise til Shanghai, Kina til årets største printmesse.

Maske-familien inn i Andvord Gruppen

Maske-familien inn i Andvord Gruppen

Maske-familien har overlatt halvparten av eierskapet i den ærverdige Trondheims- bedriften til Andvord Gruppen, som eies av brødrene Michel og Richard Andvord, skriver Adresseavisen.

Samarbeidsavtale Flint Group og Luth Gruppen

Samarbeidsavtale Flint Group og Luth Gruppen

Flint Group og Luth Gruppen har inngått en forhandleravtale som dekker arkoffsetsegmentet i Norge. Avtalen omfatter markedsledende varemerker som K+E farger, Varn kjemikalier samt dayGraphica gummiduker.

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no

Grafisk logo