Norsk Industri

Innhold

Finns hjørne

Kommunikasjonsdirektør Finn Langeland er opptatt av en levende industri. Fra tid til annen bobler industriengasjementet opp så intenst vis at han bare MÅ få det ut. Da skriver han her!

 1. Finns hjørne, Nyhet

  2017 – et gledens år for industrien

  Det året vi er i ferd med å legge bak oss, ble et skikkelig glad-år for industrien og Norsk Industri. Jeg nevner i fleng: Industrimeldingen, katapultene, maskinskatten.

 2. Finns hjørne

  Slutt for maskinskatten?

  Det er relativt skjellsettende at arbeidsgivere og arbeidstakere går sammen om å kreve en skatt fjernet. Men det har nå skjedd. Utspillet fra forbundsleder Jørn Eggum i Fellesforbundet og adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri er gitt tittelen: "Maskinskatten må vekk, no!"

 3. Finns hjørne

  Ny regjering – nye muligheter

  Spørsmålet for industrien er: Hva møter oss i regjeringserklæringen, hva møter oss deretter, i den praktiske politikkutformingen, og ikke minst, hvordan vil Arbeiderpartiet agere i opposisjon?

 4. Finns hjørne

  Kraften i norsk industri

  Det er særdeles givende å jobbe for industrien i Norge og for Norsk Industri. Jeg slår dette fast mens valgkampen er inne i sin siste uke og vår kampanje – Valg 2017 – også drar seg mot sin slutt.

 5. Finns hjørne

  Industrimeldingen gir oss muligheter

  Det har alltid vært morsomt å jobbe for industri og industriell verdiskaping. Nå – med veikartene på plass og Industrimeldingen som bakteppe – er det morsommere enn noensinne.

 6. Finns hjørne, Industrimeldingen katapult

  For industrien ER annerledes

  Norske industribedrifter skiller seg ut fra mye annet næringsliv ved å være i det som knapt kan kalles annet enn kontinuerlig omstilling.

Den enestående teknologiutvikling som vi ser i mange norske industribransjer bekrefter at norske kvinner og menn vet hva de driver med og vet hvor de vil!

Finn Langeland

Jeg mener oppriktig at Norge trenger mer industri og at industrien er svaret på våre velferdsutfordringer.

Finn Langeland

Jeg er etter hvert blitt ganske voksen (65 år), jeg er opprinnelig fra Bergen, men har bodd mer enn halve livet borte fra Norges vakreste by.

Fra tid til annen bobler industriengasjementet opp på så intenst vis at jeg bare MÅ få det ut. Da skriver jeg her!

Mvh Finn