Norsk Industri

Innhold

Leiebil

Alle våre medlemmer tilbys gunstig leiebilpriser gjennom vår avtale med Europcar - markedsleder i Europa.

Europcar har tegnet landsdekkende leiebilavtale for alle medlemsbedrifter i Norsk Industri for leie av person- og varebiler.

Avtalen kan brukes på alle Europcars 72 utestasjoner og medlemsbedriftene kan få opp til 30 prosent rabatt på publiserte priser. I tillegg gis det 10 prosent rabatt på alle kampanjer.

Nummer 1 i Europa!

Europcar er markedsleder i Europa, og har vunnet tittelen "Europe's Leading Car Hire Solution" i World Travel Awards ti år på rad. Sammen med våre partnere er vi en del av verdens største bilutleienettverk med 3 500 stasjoner fordelt på 140 land.

Tilgjengelighet

Vi har 72 utleiestasjoner fordelt over hele landet og er tilgjengelig på alle flyplasser med kommersiell drift. Vi har en bred og allsidig flåte av person- og varebiler.

Bilene våre har en gjennomsnittsalder på seks måneder, og majoriteten av flåten har fem stjerner i Euro NCAP (minimum fire). Vi har fokus på miljø, og jobber kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi tilbyr biler med relativt lavt utslipp, i tillegg til et utvalg hybrid- og el-biler.

Kontaktperson hos Europcar

Salg- og Markedssjef Nicolas Nielsen, 924 92 314.

Her finner du en oversikt over medlemsfordelene i Norsk Industri og NHO.