Norsk Industri

Innhold

Kredittsjekk, data og analyse

Kredittsjekk, kundedata, kundeinnsikt og analyse. Bisnode har de dataene du trenger.

Norsk Industri har avtale med Bisnode AS om kredittsjekk, kundedata, kundeinnsikt og analyse-tjenester på Norske bedrifter og privatpersoner, samt på bedrifter i hele verden. Avtalen gir medlemsbedriftene gode priser og vilkår gjennom ferdig oppsatte løsninger ment for små, mellomstore og store bedrifter.

Bisnode kan også skreddersy løsninger ved hjelp av integrasjoner direkte inn i ditt CRM/ERP system. De har som mål å hjelpe alle medlemsbedriftene i Norsk Industi med å minimere tap, skaffe nye langsiktige kunderelasjoner og ved hjelp av gode kredittrutiner skaper gode synergiene i den daglige driften.

Med lang erfaring i Norge kan Bisnode tilrettelegge data som kan hjelpe alt fra salg, marked og økonomiavdelinger.

Som medlemsbedrift i Norsk Industri er det mange gode tjenester som f.eks:

> Les mer om Bisnode og deres tjenester her

  1. Kredittsjekk av foretak og privatpersoner i Norge og Norden samt, kredittsjekk og overvåkingstjeneste av foretak i hele verden (Dun & Bradstreet)
  2. Overvåking av og porteføljeinnsikt i dine faste kunder (vi varsler deg når noe skjer med din kunde og gir deg full innsikt rundt alle dine faste kunder)
  3. Selekteringsverktøy kalt «Smartcheck» (Vi hjelper deg enkelt å finne nye gode kunder)
  4. Vask/Ajourhold av dine egne kundedata (Oppdaterte data sparer dere for unødvendig feil-leveranse av fakturaer og varer, samt viktige oppdateringer rundt din rette kontaktperson)

Ønsker du å vite mer om tjenestene Bisnode kan tilby, se korte video snutter her:
> Kredittsjekk
> Overvåking Pluss
> Smartcheck

Kontaktperson hos Bisnode

Jorunn Grønmyr, tlf. 996 21 667

Bisnode er et data- og analyseselskap med 2.400 ansatte i 18 land, som hjelper deg med å redusere risiko, finne nye kunder og øke lønnsomheten i din bedrift.