Norsk Industri

Innhold

Kjedestyrt innkjøp - Konsum Gruppen

Medlemmer i Norsk Industri kan bli medlem i Konsum Gruppen uten ekstra kostnad. – Norsk Industri er svært godt fornøyd med denne avtalen, sier adm. direktør Stein Lier-Hansen.

Konsum Gruppen Norge AS (KGN) er en av de ledende innkjøpskjeder til storhusholdnings- og servicemarkedet, samt en sterk pådriver for kjedestyrt innkjøp.

– Norsk Industri er svært godt fornøyd med denne avtalen. Den betyr at våre medlemmer får et enda bedre tilbud, sier adm. dir. Stein Lier-Hansen i en kommentar til at Norsk Industri og innkjøpskjeden Konsum Gruppen Norge (KGN) har signert en rammeavtale. – Vi tilbyr i dag flere gode økonomiske rabattfordeler, avtalen med Konsum Gruppen Norge betyr en betydelig utvidelse av disse, fortsetter han. – Våre medlemmer får nå tilgang til å handle et nærmest komplett sett av varer og tjenester til gode rabatter.

– Dette er et spennende samarbeid vi ser frem til, sier daglig leder i Konsum Gruppen Norge, Arild Sten Larsen. – KGN har allerede medlemmer som er tilknyttet Norsk Industri. Med denne avtalen vil disse få enda bedre betingelser, sier han.
– Samarbeidet med Norsk Industri kan bidra til at vi utvider vårt sortiment med nye produkter og tjenester, avslutter han.

Som medlemsbedrift får du:

Som medlem i Norsk Industri tilbys din bedrift, via KGN, innkjøp til gode rabatter med et nærmest komplett sett varer og tjenester. De jobber kontinuerlig med å imøtekomme medlemmenes ønsker, behov og markedets utvikling.

Noen av fordelene ved å være tilknyttet KGN via Norsk Industris medlemsskap:

  • Fritak fra årskontingent til KGN
  • Din bedrift tilgodeses med en gode årsbonuser, blant annet ved større kjøp gjennom grossistkjeden ASKO
  • Medlemsbedrifter som er registrert med flere virksomheter under et organisasjonsnummer tilbys egen samhørighetsavtale som gjør at alle kjøpsvolum summeres og danner grunnlag for utregning av årsbonusen
  • Lojalitetsprogram - bedre betingelser knyttet mot volumkjøp og lojalitet. Ved å tenke langsiktig og handle lojalt oppnår din bedrift større fordeler, et bedre samarbeid og du blir foretrukket og prioritert
  • "Min side" og egen APP gir deg full kontroll. Her har du bl.a. lett tilgang til leverandøroversikt, oppdatert info om kjøp, akkumulert opparbeidet bonus, nyheter, kampanjer, din kontaktperson i KGN osv
Ønsker du å vite mer om hva medlemsskap i KGN kan utgjøre for din bedrift?

> Ta kontakt med regionsjef Helge Skogli i Konsum Gruppen Norge AS