Konsum Gruppen Norge

Medlemmer i Norsk Industri, kan uten ekstra kostnad, bli medlem i Konsum Gruppen - et av de ledende innkjøpskjeder til storhusholdnings- og servicemarkedet.

– Norsk Industri er svært godt fornøyd med denne avtalen. Den betyr at våre medlemmer får et enda bedre tilbud, sier adm. dir. Stein Lier-Hansen i en kommentar til at Norsk Industri og innkjøpskjeden Konsum Gruppen Norge (KGN) har signert en rammeavtale.

– Vi tilbyr i dag flere gode økonomiske rabattfordeler, avtalen med Konsum Gruppen Norge betyr en betydelig utvidelse av disse. Våre medlemmer får nå tilgang til å handle et nærmest komplett sett av varer og tjenester til gode rabatter, fortsetter han.

– Dette er et spennende samarbeid vi ser frem til. KGN har allerede medlemmer som er tilknyttet Norsk Industri. Med denne avtalen vil disse få enda bedre betingelser. Samarbeidet med Norsk Industri kan bidra til at vi utvider vårt sortiment med nye produkter og tjenester, sier daglig leder i KGN Stig Hagen.

Som medlem i Norsk Industri tilbys din bedrift, via KGN, innkjøp til gode rabatter med et nærmest komplett sett varer og tjenester. De jobber kontinuerlig med å imøtekomme medlemmenes ønsker, behov og markedets utvikling.

Noen av fordelene ved å være tilknyttet KGN via Norsk Industris medlemsskap:

  • Fritak fra årskontingent til KGN
  • Din bedrift tilgodeses med gode årsbonuser, blant annet ved større kjøp gjennom grossistkjeden ASKO, Bama, Tine, Coca-Cola og mange fler.
  • Medlemsbedrifter som er registrert med flere virksomheter under et organisasjonsnummer tilbys egen samhørighetsavtale som gjør at alle kjøpsvolum summeres og danner grunnlag for utregning av årsbonusen
  • Lojalitetsprogram - bedre betingelser knyttet mot volumkjøp og lojalitet. Ved å tenke langsiktig og handle lojalt oppnår din bedrift større fordeler, et bedre samarbeid og du blir foretrukket og prioritert
  • "Min side" og egen APP gir deg full kontroll. Her har du bl.a. lett tilgang til leverandøroversikt, oppdatert info om kjøp, akkumulert opparbeidet bonus, nyheter, kampanjer, din kontaktperson i KGN osv
Ønsker du å vite mer om hva medlemsskap i KGN kan utgjøre for din bedrift?

Ta kontakt med regionsjef Helge Skogli i Konsum Gruppen Norge AS.

> Se hva Konsumgruppen har å tilby