Norsk Industri

Innhold

Hotell

Sov godt - hver natt! Medlemmer kan benytte Norsk Industris gode hotellavtaler. Du oppnår vesentlige prisreduksjoner på følgende hotell:

> Arp-Hansen Hotel Group Copenhagen

Arp-Hansen Hotel Group består av 12 privateide og sentralt beliggende hoteller i København.
> Klikk her for avtalekode

 

> Best Western

Best Western Hotels & Resorts er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Som medlem får du 19 % rabatt.
> Klikk her for avtalekode

 

> First Hotels

First Hotels er en ledende hotellkjede med mer enn 54 unike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige, Danmark og Island. Ønsker du å bo ekstra bra kan vi tilby deg topphotellene First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Reisen i Stockholm og First Hotel Mayfair i København. Vår målsetning er å tilby kvalitetsopplevelser og individuelle valg. Vi er stolte av å kunne tilby unike og personlige hotell med moderne komfort.

> Klikk her for avtalekode

 

> Nordic Choice Hotels

Med over 180 hoteller på over 100 destinasjoner er Nordic Choice førstevalget for reisende i Norden, Finland og Baltikum. Hotellkjeden markedsfører fire merkenavn: Comfort, Quality, Clarion Collection og Clarion Hotels. 
> Klikk her for avtalekode

 

> Scandic Hotel

Scandic åpnet sitt første hotell i 1963 og tar sikte på å bli en av Europas ledende hotellkjeder i mellomklassesegmentet. I dag har de totalt 154 hoteller i ni land: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Tyskland, Nederland, Belgia og Polen. 
> Klikk her for avtalekode

 

> Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelse. Thon Hotels har 63 hoteller i Norge, fem i Brussel og ett i Rotterdam. Gjennom de siste 3 årene har mange av hotellene blitt totalrenoverte. Hotellene har  fått et moderne, varmt og fargerikt uttrykk, noe som gjestene våre har gitt positive tilbakemeldinger på. 

Thon Hotels sørger for trygge rammer rundt konferanser 
Last ned veilederen her

Sommertilbud 19. juni - 31. august 2020
> Se sommertilbudet her

> Oversikt over åpne hotell og planlagte åpninger i forbindelse med korona

Dette er en foreløpig plan. Det er viktig å understreke at det vil kunne skje endringer, gitt endringer i rammebetingelsene fra myndighetene.

Ta gjerne kontrakt om dere har tanker og ønsker i forhold til nevnte plan, eller har konkrete ønsker om at vi vurderer andre hoteller for gjenåpning. Det er fint om ønskene kan begrunnes.

Henvendelser kan sendes til din kontaktperson, eller til Thon Hotel Service Centre
Åpningstider: Mandag - fredag 08.00 - 16:00
Telefon: 0047 21 49 69 00
E-post: service@olavthon.no.

> Viktig informasjon til avtalekunder i forbindelse med korona-utbruddet

> Klikk her for avtalekode

Som medlem i Norsk Industri kan vi tilby mange gode fordeler, juridisk bistand, påvirkningsmuligheter, faglig nettverk mm.