Hotell

Sov godt - hver natt! Medlemmer kan benytte Norsk Industris gode hotellavtaler. Du oppnår vesentlige prisreduksjoner på følgende hotell:

> Nordic Choice Hotels

Med over 180 hoteller på over 100 destinasjoner er Nordic Choice førstevalget for reisende i Norden, Finland og Baltikum. Hotellkjeden markedsfører fire merkenavn: Comfort, Quality, Clarion Collection og Clarion Hotels. 
> Klikk her for avtalekode

 

> Scandic Hotel

Scandic åpnet sitt første hotell i 1963 og tar sikte på å bli en av Europas ledende hotellkjeder i mellomklassesegmentet. I dag har de totalt 154 hoteller i ni land: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Tyskland, Nederland, Belgia og Polen. 
> Klikk her for avtalekode

 

> Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelse. Thon Hotels har 63 hoteller i Norge, fem i Brussel og ett i Rotterdam. Gjennom de siste 3 årene har mange av hotellene blitt totalrenoverte. Hotellene har  fått et moderne, varmt og fargerikt uttrykk, noe som gjestene våre har gitt positive tilbakemeldinger på. 

> Klikk her for avtalekode

Medlemskap og fordeler

Som medlem i Norsk Industri kan vi tilby mange gode fordeler, juridisk bistand, påvirkningsmuligheter, faglig nettverk mm.