Norsk Industri

Innhold

Hotell

Sov godt - hver natt! Medlemmer kan benytte Norsk Industris gode hotellavtaler.

Medlemsbrosjyre

LAST NED: Fordeler ved å være medlem i Norsk Industri

Du oppnår vesentlige prisreduksjoner på:

> Arp-Hansen Hotel Group Copenhagen

Arp-Hansen Hotel Group består av 12 privateide og sentralt beliggende hoteller i København.
> Klikk her for avtalekode

 

> Best Western

Best Western Hotels & Resorts er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Som medlem får du 19 % rabatt.
> Klikk her for avtalekode

 

> First Hotels

First Hotels er en av Skandinavias ledende hotellkjeder med 52 unike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige og Danmark. 

> Spesialtilbud i København for gruppe med 10 eller flere rom
> Klikk her for avtalekode

 

> Nordic Choice Hotels

Med over 180 hoteller på over 100 destinasjoner er Nordic Choice førstevalget for reisende i Norden, Finland og Baltikum. Hotellkjeden markedsfører fire merkenavn: Comfort, Quality, Clarion Collection og Clarion Hotels. 
> Klikk her for avtalekode

 

> Scandic Hotel

Scandic åpnet sitt første hotell i 1963 og tar sikte på å bli en av Europas ledende hotellkjeder i mellomklassesegmentet. I dag har de totalt 154 hoteller i ni land: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Tyskland, Nederland, Belgia og Polen. 
> Klikk her for avtalekode

 

> Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelse. Thon Hotels har 63 hoteller i Norge, fem i Brussel og ett i Rotterdam. Gjennom de siste 3 årene har mange av hotellene blitt totalrenoverte. Hotellene har  fått et moderne, varmt og fargerikt uttrykk, noe som gjestene våre har gitt positive tilbakemeldinger på. Dette arbeidet fortsetter med uforminsket styrke i årene som kommer.
> Klikk her for avtalekode

Se oversikt over medlemsfordelene i Norsk Industri og NHO.