Norsk Industri

Innhold

Kontroller risikoen hos dine kunder og leverandører

Aktuelt

Publisert

En av medlemsfordelene til Norsk Industri er tilgang til viktig data fra Dun & Bradstreet. Nå med tilbud om en kostnadsfri helsesjekk av dine kunder og leverandører som gir deg oversikt over risikobildet.

Covid-19 har fremprovosert et hav av konkurser på tvers av næringer og geografiske lokasjoner. Som medlem av Norsk Industri får du nå tilbud om en kostnadsfri helsesjekk av dine kunder og leverandører som gir deg oversikt over risikobildet. Du får også gunstige priser på Dun & Bradstreet C19 Index som hjelper deg med å kontinuerlig overvåke porteføljen og minimere risikoen. 

Utbruddet av Covid-19 har ført til store utfordringer for industrier over hele verden. Antall konkurser har økt betraktelig, som igjen har ført til leveranseavvik fra leverandører og mangel på betaling fra kunder.  

Derfor tilbys nå medlemmer av Norsk Industri en såkalt «helsesjekk» gjennom Dun & Bradstreet, for å kunne kontrollere innvirkningen Covid-19 har på deres kunder og leverandører. - På den måten kan ditt selskap få en overordnet oversikt over deres leverandør- og/eller kundebase, og hvorvidt de er en risiko for deres virke eller ikke, sier Richard Atleen, Lead Business Development i Dun & Bradstreet.

Dette tilbudet er særlig aktuelt for innkjøps- og økonomiavdelinger, i deres jobb for å minimere konsekvensene av pandemien.  

Basert på resultatet av helsesjekken, kan du også ta i bruk løsningen Dun & Bradstreet C19 Index som hjelper deg med å kontinuerlig overvåke porteføljen og minimere risikoen.

Mer informasjon og kontaktskjema finner du her