Norsk Industri

Innhold

God pensjonsavtale med NHO Pensjon

Aktuelt

Publisert

Mann i fabrikk

Adm. dir. Svein Egestad i RPC Packaging. Foto: Jacob Johannes Buchard

Da RPC Packaging ble medlem hos Norsk Industri benyttet de anledningen til å inngå ny pensjonsavtale med NHO Pensjon, som leveres av Storebrand. Det har de ikke angret på.

– Den avtalen vi endte opp med å få igjennom NHO Pensjon hadde bedre betingelser enn den vi hadde fra før. Ikke bare var betingelsene i den nye innskuddsordningen bedre - så langt har den også gitt høyere avkastning. Det gjør det til en tryggere avtale rent økonomisk. Det er godt både for oss og de ansatte, sier adm. dir. Svein Egestad i RPC Packaging.

Lokal forankring

Etter å ha flyttet pensjonen sin over til Storebrand har de ansatte i bedriften blitt mer opptatt av pensjon. Det mener Egestad er en positiv ting.

– Både jeg og de ansatte har blitt mer bevisst på pensjonssparingen. Mye av det skyldes den lokale oppfølgingen fra Storebrand.

Han forklarer at deres lokale rådgiver kommer innom fra tid til annen for å oppdaterer bedriften om hvordan pensjonssparingen går.

– Da får man det svart på hvitt. Man ser at potten øker og at det skjer en utvikling.

> Les mer her (storebrand.no)

Vil du vite mer om NHO Pensjon?

Med NHO Pensjon får våre medlemsbedrifter svært gode betingelser på innskuddspensjonsordninger og de ansattes pensjonskapitalbevis, samt egen pris for uførepensjon.

> NHO Pensjon

> Se alle medlemsfordeler