Norsk Industri

Innhold

Læremidler VG1 Teknikk og industriell produksjon

Norsk Industri tilbyr læremidler for elever i videregående skole som svarer til læreplanmålene for VG1 Teknikk og industriell produksjon

E-læring

E-læring i TIP er interaktive moduler som leveres via Norsk Industris læringsplattform. Innholdet svarer til ny læreplan av 2020 i faget, og tar for seg alle kompetansemål som ikke berøres av lokale variasjoner eller i stor grad krever fysisk tilnærming. Modulene er avgrenset og strukturert i ulike tema under produksjon og tjenester, konstruksjons- og styringsteknikk og produktivitet og kvalitetsstyring. Modulene inkluderer kort- og langsvarsoppgaver som elevene kan bruke som øvingsoppgaver eller lærer kan tilpasse etter eget ønske.

Priser for årsabonnement

  • Elevabonnement: 600,- per elev (lærerens tilgang er inkludert)
  • Skoleabonnement: 11.600,- per skole
  • Skoler som ønsker E-læring til både VG1 TIP og VG2 Industriteknologi kan bestille dette i en samlet pakke for 11.600,- per skole.
Skriftlig materiell

Norsk Industri tilbyr skriftlig materiell både som trykte bøker og E-bøker. Vi kan derimot ikke tilby skriftlig materiell for skoleåret 2020/2021 innen VG1 TIP som svarer til ny læreplan av 2020 på nåværende tidspunkt.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!