Norsk Industri

Innhold

Norsk Industri arrangerer Norges største industrimesse

I forbindelse med høstens store møteplass, Industri Futurum 20.-21. november, arrangerer vi Norges største industrimesse!

Utstillingshallen i The Qube

Norsk Industri gjentar suksessen fra 2016, og arrangerer nok en gang årets viktigste industrielle møteplass, Industri Futurum - Fremtiden produsert i Norge.

I sammenheng med møteplassen setter vi opp Norges største industrimesse, med 6000 kvadratmeter boltreplass inne på The Qube på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen. Du kan allerede nå bestille standplass.

> Bestill standplass

– Med dette har Norge fått sin største industrimesse. Hele 6000 kvadratmeter står klar til å ta imot utstillere fra hele landet, Her har industribedriftene en gylden mulighet til å vise seg frem, sier prosjektleder for Industri Futurum, Jo Eirik Frøise.

Grip fremtidens industrimuligheter

Som i fjor samler Norsk Industri over 30 konferanser, kurs, bransjemøter og styremøter fra hele bredden av norsk industri under samme tak. Vi regner med over 1000 deltagere! Og med 100 foredragsholdere finner du garantert et eller flere spennende tema som er både nyttig og viktig for din virksomhet.

– Det unike med denne møteplassen og messen er at du her vil nå beslutningstagere i industribedrifter fra hele landet. Vi kobler ulike bransjer som kanskje ikke er vant til å møtes. Dette gjør at man har mulighet til å treffe nye kunder, nye kontaktpersoner og få innspill om nye markeder, avslutter Frøise.

Blant konferansene du kan delta på i år er:

  • Robotics
  • Maskinering og additiv produksjon
  • Arbeidshelse
  • Kjemikaliedagene
  • Helseindustrikonferansen
  • Lettmetallkonferansen
  • Merkevare & design
  • Sikkerhetssystemkonferansen
Vi ser fremover

Industri Futurum er Norsk Industris strategi for å gripe fremtidens industrimuligheter. I løpet av disse to dagene vil du få høre fra norske og internasjonale eksperter, fra næringsliv og myndigheter, om hva som skal til for å realisere mulighetene for fremtidens industri i Norge. Dette skal være den største og beste møteplassen for norsk industri, hvor beslutningstagere, kunder og leverandører møtes til faglige og sosiale aktiviteter. 

Sett av  20.-21. november allerede nå!

Mer informasjon kommer.