Klart for transport- og logistikksektorens viktigste møtepunkt

Publisert

Jo Eirik Frøise

Jo Eirik Frøise, prosjektleder for konferansen ser frem til en fantastisk konferanse, både faglig og sosialt. Foto: Norsk Industri

28.-29. september er det klart for Transport & Logistikk 2023, som i år finner sted på Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i Lillestrøm.

– Vi ønsker velkommen til det vi håper blir en fantastisk konferanse, både faglig og sosialt. Vi har allerede booket fantastiske forelesere som er de fremste i sine felt. Disse vil bidra med sine erfaringer på det fagområdet du jobber med til daglig, sier Jo Eirik Frøise, prosjektleder for konferansen. 
 
Nyttig kompetansedeling 
Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård åpner konferansen sammen med representanter fra arrangørene. Alle etatsdirektørene fra Statens vegvesen, Avinor, Kystverket og Jernbanedirektoratet vil være på plass for å fortelle om sine satsinger i de kommende årene. 
  
Årets ordstyrer er Selda Ekiz, en av Norges mest populære programledere fra NRK. Selda har siden 2011 engasjert og underholdt Norges befolkning gjennom tv-programmene Newton, Barn Ingen Adgang, Påskemorgen, Klassequizen, Anno og Alle mot 1. 
  
Transportører  og vareeiere stiller opp på Transport og Logistikk 2023 med sine faglige råd. Det blir også "best case" historier fra blant andre Posten, DB Schenker, Telenor Norge, Elkjøp Nordic, A.P Møller Maersk, Wolt Norge, Zoopitt  og en rekke andre bedrifter og etater. Alle transportformene er representert, sammen med nærmere 200 utstillere. 
 
> Meld deg på 
 
> Program og informasjon