Norsk Industri

Innhold

Industriens store dag nærmer seg

Aktuelt, Nyhet

Publisert

God stemning på Industrikonferansen 2017!

God stemning på Industrikonferansen 2017!

Årets Industrikonferanse nærmer seg stadig! Konferansen finner sted på Radisson Blu Scandinavia i Oslo tirsdag 15. mai, mens den påfølgende middagen som vanlig går av stabelen på Restaurant Solsiden.

Årets konferansier er Siri Lill Mannes, kjent fra TV2, og som i tidligere år er det vår adm. dir. Stein Lier-Hansen som er krumtappen blant alle de ansatte som er i aksjon denne dagen.

Årets program er omfangsrikt. Det blir politikerduell mellom de to finanspolitikerne Henrik Asheim fra regjeringspartiet Høyre og Terje Lien Aasland fra Arbeiderpartiet. Vi har også en mer faglig duell mellom LOs nestleder Peggy Hessen Følsvik og Stein Lier-Hansen. Professor Einar Lie fra Universitetet i Oslo skal snakke om industriens rolle i Norge., og vi har fire flotte representanter fra våre medlemsbedrifter som fra hvert sitt ståsted og med utgangspunkt i egen bedrift skal snakke om industriens fremtidsutsikter. Vi skal også snakke om vindkraft og olje, og om hvordan vi kan sikre oss at de gode hodene velger industrien i fremtiden.

Vi gleder oss også til å høre næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han kommer selv fra industrifylket Telemark og har ved flere anledninger uttrykt at industrien står hans hjerte nær. Sammen med Siemens Norge skal vi også dele ut prisen til "Norges Smarteste Industribedrift", som du fortsatt kan melde inn kandidater til.

Og – som vanlig har vi noen andre overraskelser planlagt underveis.

Velkommen til Industrikonferansen 15. mai!

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!