Norsk Industri

Innhold

Hvordan kan smarte bedrifter bli enda smartere?

Aktuelt, Nyhet

Publisert

Hvordan kan vi best tilpasse oss de endringene vår industrielle verden er inne i? Hva skal til for å bli enda smartere? Det vil matematiker og teknologiinvestor Silvija Seres snakke om på Industrikonferansen 7. mai.

Den fjerde industrielle revolusjonen endrer ikke bare forretningsmodeller og markedsposisjoner, den endrer hvordan vi jobber og hvordan vi leder, og hvordan vi er.

- Hvordan kan vi best tilpasse oss denne omveltningen av alle næringer og samfunn, og drive denne endringsreisen på en konstruktiv måte som ledere, ansatte og borgere? Det er noe av det jeg skal snakke om, sier Seres.

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter.

Om Industrikonferansen 2019

Konferansen finner sted på splitter nye Clarion Hotel The Hub i Oslo 7. mai kl. 14-17. Dette er en av Norsk Industris viktigste møteplasser for næringslivsledere, politikere og samfunnsaktører. I tillegg til Silvija Seres møter du blant andre:

  • Statsminister Erna Solberg
  • Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre
  • Konserndirektør Irene Rummelhoff i Equinor
  • Konsernsjef Karl-Petter Løken i Kværner
  • Fellesforbundets leder Jørn Eggum
  • Adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri

Konferansen ledes av Siri Lill Mannes.