Norsk Industri

Innhold

Norsk Industri på Arendalsuka

  • 14. aug 2018til 16. aug 2018
  • Mør Biffhus, Nedre Tyholmsvei, Arendal

Vi er tradisjonen tro tilstede på Arendalsuka. Vår base er Mør biffhus, hvor også resten av NHO-fellesskapet holder hus. I tillegg er vi medarrangør for Energy Outlook.

Tirsdag 14. august

Lunsjmøte - Mør biffhus kl. 12.15-13.45

Vi belyser problemer og utfordringer for prosessindustrien, leverandørindustrien, familieeide bedrifter med flere. Vi ønsker å øke forståelsen for betydningen av industri og betydningen av at Norge legger til rette for mer industriell verdiskaping her i landet.

Du møter representanter fra bl.a. Kongsberg Gruppen, Marine Harvest, Sykkylven Stål, Aker ASA og Hydro, samt en rekke politikere.

Energy Outlook 2018

Sammen med GCE Node og Norsk Olje & Gass arrangerer vi Energy Outlook. Utsiktene for olje- og gassindustrien er mer positiv enn den har vært på flere år. Aktiviteten har tatt seg opp, men det er betydelige utfordringer fremover. Den digitale transformasjonen innen vår, og egentlig all industri skyter ytterligere fart og det er et sterkt fokus på kostnadseffektive og klimaeffektive løsninger. Janne Oddaker fra Norsk Industri vil sammen med Roger Pedersen fra KonKraft redegjøre for status på tiltakene i det viktige "konkurransekraftprosjektet", og det blir spennende innlegg fra leverandørindustrien ved blant annet Aker Solutions og Kongsberg Digital.

> Les mer og se programmet

Torsdag 16. august

Vi setter EØS-avtalen under lupen. Du møter leder av Europabevegelsen Heidi Nordby Lunde, leder av Nei til EU Kathrine Kverneland, fagsjef i Norsk Industri Knut Baumann, samt politikere.