Norsk Industri

Innhold

Kurs i merking av tekstiler og klær

  • 13. mar 2018
  • Oslo Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27
  • Medlem: GRATIS Ikke-medlem: 1000,-

Kurset er gratis for medlemmer i Teko Bransjeforening, medlemmer i Abelia  og medlemmer i Virke.

Hvis varer fra beklednings- og tekstilbransjen ikke er merket riktig, kan du risikere, at de tilbageholdes i tollen eller at det skal tilbakekalles fra markedet. Men det kan være problematisk å finne ut av de mange merkingsreglene som finnes. Noen er bestemt ved lov og skal derfor overholdes, mens andre merkinger er frivillige. Der findes også private merkinger, som det skal betales for. På dette seminaret får du information om samt overblik over merkingsreglene.

Dette får du ut av kurset

Merkingene er forskellige fra land til land, og det finnes ikke en samlet oversikt over reglerne. På dette kurset vil vi derfor berøre både vaskeanvisninger, fibersammensetninger, størrelsesmerkning samt opprinnelsesmerking, så du kan få et innblikk i reglerne og sikre din virksomhet mot, at varer tilbageholdes i tollen. Michael Hillmose vil dessuten vurdere nettopp din bedrifts merkningsindsats på verdensplan.

Underviser: Michael Hillmose, International chef, Dansk Mode & Textil
Språk: Kurset holdes på dansk
Kursstart: Kl. 12.30. Kaffe og litt å bite i står klart fra kl. 12.00
Pris og betingelser: Kurset er gratis for medlemmer i Teko Bransjeforening, medlemmer i Abelia og medlemmer av Virke. Kurspris for andre er kr. 1000,-. Ved avbud mindre enn to døgn i forveien betales full deltakeravgift for betalende og ved no show betales kr 1000 for samtlige påmeldte.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: