Designindustrikonferansen

25. apr 2024
Nasjonalmuseet, Oslo
Nasjonalmuseet sett fra oven

Foto: Nasjonalmuseet / Børre Høstland

Årets møteplass setter viktige tema for møbel-, interiør-, sport-, tekstil- og moteindustrien på dagsorden. Fra toppår til fall, men hva skjer fremover?

I 2024 sier ekspertene at etterspørselen vil vende fra nedgang til vekst igjen. Det er en offensiv satsing i mange bedrifter og regjeringen har plukket bransjen ut som den tredje eksportsatsingen i "Hele Norge eksporterer". Økte krav til bærekraftige produkter og produksjon er en utfordring, men vi tror også en mulighet for norske merkevarer. 

Konjunkturbildet, eksportsatsing og bærekraft er hovedtema på Designindustrikonferansen. Vi har invitert en rekke eksperter, bedriftsledere og politikere til å belyse og diskutere disse sakene, og hvordan vi er rigget både som bransje ift rammevilkår her hjemme, EUs green deal og bærekraft i praksis.

Foredragsholderne er en god mix av eksperter og best case fra norske merkevarer, og til panelsamtalene tar vi med noen av disse og har invitert flere norske politikere.  

Årets konferanse følger suksessoppskriften fra fjor hvor det deltok 130 fra en rekke bedrifter, men også miljøet rundt og virkemiddelapparatet. Du treffer mange kollegaer og spesialister, og nytt av året er bransjemerkede mingleområder, slik at det blir lettere å treffe kollegaer. Vi deler igjen ut Norsk industris bransjepriser og det hele avsluttes med en middag.

Program kommer.