Grafisk Øst og DGS - båttur

8. jun 2023, kl. 17.00–22.00
M/S Legend på Oslofjorden Påmeldingsfrist Bindende påmelding innen 25. mai!
Seilskute

Seilskuta S/V Legend. Foto: S/V Legend

Ingen sommer uten seilas med M/S Legend på Oslofjorden. Hvem kan vel seile uten reker og noe godt i glasset. Tradisjonen tro inviterer Grafisk bransjeforening Øst og Det grafiske Selskap (DGS) til båttur.

De tilgjengelige 150 plassene blir raskt fylt opp, så vær tidlig ute med å melde deg på.

Vi har bestilt godt vær og havblikk. Ta med deg dine medarbeidere.

Som vanlig foregår seilaset med praktskuten briggen S/V Legend. Her blir det dekket til fest med reker, vin og sang. Seilskuta byr også på en lun bar og intim salong til vårt bruk.

  • Pris for inntil tre personer fra samme bedrift: kr. 650,- pr person.
  • Påmelding utover tre personer kr. 1290,- pr person.
  • Faktura ettersendes.

For denne summen får du en ekstraordinær flott båttur, velkomstdrink, rekebuffet med tre vin/øl, og kaffe. I baren ombord er det muligheter for å kjøpe det den enkelte ønsker utover dette.

S/V Legend kan entres på Rådhusbrygge 3. Det er umulig å ta feil.

Det er viktig at alle navn på deltagere fylles ut i påmeldingsskjemaet.

Skuta vår

S/V Legend er en seilskute for alle med sans for vår maritime kulturarv. Hun ble opprinnelig bygget i Holland i 1915, som seilende fraktfartøy, idag ombygd til brigg med 900 m2 seil. Historien strekker seg fra Afrikas jungelfloder til Grønlands hvite isbreer, som våpensmugler under andre verdenskrig til fiske utenfor Newfoundland og  langs Norges langstrakte kyst.

Ombord på Legend har du muligheten til å oppleve atmosfæren fra gamle tiders seilskuter, samtidig som fartøyet er tilrettelagt for dagens høye krav til sikkerhet og komfort, med nydelig innretning i mahogny og teak samt flislagt WC/bad.

Vær ute i god tid før kl. 17, båten går presis fra brygga.

Velkommen til årets båttur på fjorden.

Portrett