Konferanser og seminar, Designindustrien

Designindustrikonferansen

26. apr 2023, kl. 10.00–17.00 Nasjonalmuseet, Brynjulf Bulls plass 3, Oslo
Banner til Designindustrikonferansen som viser tre personer og Nasjonalmuseet

Har du tenkt på at design- og ferdigvareindustrien vil bli en vekstmotor for Norge? Vi tenker på det hver dag.

Der andre satser hardt, henger rammevilkårene i Norge etter. Produkter, design og teknologi som skal bringe frem det grønne skiftet og veksten er der, og nå er tiden inne for å spille hverandre gode.

Derfor samler vi folk fra hele landet til en dag der næringstopper, innovatører og myndighetspersoner gir oss kunnskap, inspirasjon og motivasjon fra scenen. Bli med 26. april for å diskutere muligheter og utfordringer, og høre spennende foredrag, sceneintervjuer og paneldebatter.

Du får innblikk i løsninger som gir fremtidshåp, du blir hektet på det ferskeste fra utviklingsfronten og industrien, og du får gode muligheter til å knytte kontakt med hoder som kan gjøre deg og din bedrift sterkere.

Sammen skal vi få design- og ferdigvareindustrien til å bli en vekstmotor for Norge!

På programmet står fire hovedtema:

  • Design- og ferdigvareindustrien – bærekraft gir muligheter!
  • Vekst gjennom teknologi og investeringer
  • Hele designindustrien eksporter
  • Norske merkevarer – hvor viktig er merkevaren?

Konferanse åpnes av vår egen Næringsminister Jan Christian Vestre, og Arne Hjeltnes er dagens konferansier. Videre deltar Brav/Swix, Figgjo, Flokk, Haugstad Møbel, Innvik, Madshus og noen flere dyktige og innovative norske designbedrifter.

Det blir et meget inspirerende og faglig innlegg fra Prof. Dr. Sascha Peters fra Haute Innovation, som vil gi en meget interessant gjennomgang av utvikling av blant annet nye møbel- og tekstilmaterialer. I tillegg kommer Prognosesenteret, Innovasjon Norge, Nasjonalt eksportråd og Euratex.

Til sammen skal vi vise at designindustrien vil bli en vekstmotor for Norge, og ikke minst gi deg som deltaker innblikk og inspirasjon. Vi avrunder de fire hovedtemaene med en kort samtale, hvor vi også har invitert flere Stortingsrepresentanter til å delta.

Detaljert program kommer!

Praktisk informasjon

Konferansen er på Nasjonalmuseet i Oslo, som setter en god ramme for å diskutere og se på mulighetene for møbel, interiør, sport, tekstil og moteindustrien i Norge. Konferansen arrangeres av Norsk Industri, ved Designindustrien og Teko bransjeforening.

Vi har holdt av rom på Thon Hotel Rosentrantz til vår avtalepris kr 1.372 for enkeltrom og kr 1.672 for dobbeltrom. Fristen for å sikre seg rom er 10. mars. Etter denne dato slippes rommene og lenken nedenfor fungerer derfor ikke.
Klikk her for å bestille