Konferanser og seminar, Designindustrien

North of the Ordinary 2022

17. sep 2022 til 25. sep 2022 LONDON
Påmeldingsfrist 12. januar 2021

Designindustrien stiller ut med felles norsk stand "North of the Ordinary" under London Design Festival i september 2022. Vil din bedrift delta?

North of the Ordinary er en ambisiøs satsning og et konkret resultat av Designindustriens arbeide med Strategisk Posisjonering som ble presentert på Bransjedagen i august og som beskriver hva næringen ønsker å være kjent for nasjonalt og internasjonalt.

For å styrke design- og livsstindustriens gjennomslagskraft ønsker vi målrettede eksportaktiviteter og North of the Ordinary i London skal profilere posisjonen og bygge omdømme med vekt på kommersielle resultater for de deltakende bedriftene.

Vi tilknytter oss lokal og bransjespesifikk kompetanse i UK, Londonbasert PR- byrå, pressereiser til Norge i forkant, relevante samarbeid, events og design- talks under messedagene.

Det er allerede noen påmeldte, men vi ønsker flere med. Er dette av interesse for din bedrift ta kontakt for mer informasjon! Vi er i gang med planlegging og ønsker å ha et første møte med bedriftene allerede i januar.

Frist for påmelding er 12. januar. 

Ta kontakt med Ragnhild Grytten for mer informasjon om arrangementet.