Medlemsmøte, Grafisk

Landsmøte Grafisk

1. sep 2022 til 3. sep 2022 Hotel Britannia, Trondheim
Torsdag 1. september: Mingletreff og middag

Tradisjonen tro blir det mingletreff og middag torsdag 1. september kl. 19.00, på Ladekaia, en spennende restaurant med en enda mer spennende historie.

Fredag 2. september: Program

(Med forbehold om endringer)

Konferansier: Per Henrik Stenstrøm

10.00: Velkommen v/ MidtNorge, Ole Strand  og Geir Hagen
10.10: Velkommen til hotellet og historien om Britannia
v/ hotelldirektør Mikael Forselius
10.30: Trender i norsk og internasjonal økonomi
v/ direktør Knut E. Sunde Norsk Industri
11.15: Diskusjon og pause
11.45: Ytringsfrihet og det trykte ord v/ Kjersti Løken Stavrum
12.30: Bærekraft og sirkulær økonomi – utfordringer og muligheter. Hvordan jobbe med sirkulær økonomi og bærekraft (for redusert miljøavtrykk) og unngå grønnvasking?
v/ Kjersti Øverbø Schulte, seniorforsker og Adam Tzur kommunikasjonsleder i SINTEF Manufacturing
13.00: Lunsj
14.30: Trykt i Norge
14.50: Slik takler du idiotene på jobben  
v/ Per Henrik Stenstrøm, Stenstrøm og Motstrøm kommunikasjon
15.30: Pause 
16.00: Utdeling Innovasjonspris
16.15: Avslutning

16.45: Generalforsamling

19.00: Festmiddag

Festmiddagen fredag blir en eksklusiv opplevelse på Britannia Hotel. Det ærverdige hotellet er blitt tatt godt vare på. Mange har fulgt den omfattende restaureringen i en egen TV-serie. Nå kan vi tilbringe landsmøtedagene på dette helt spesielle hotellet.

Litt om programmet:
Knut Sunde gir oss en statusgjennomgang av norsk og internasjonal økonomi. Alltid et populært innslag. Videre kommer leder for ytringsfrihetskommisjonen, Norske PEN-klubben og adm. Direktør for Stiftelsen Tinius Kjersti Løken Stavrum som vil snakke om ytringsfrihet og det trykte ord.

Bransjen arbeider aktivt for å finne fem til en felles standard for miljø og bærekraft. Et arbeid som foregår i samarbeid med nasjonale og internasjonale miljøer, blant andre Intergraf. Kjersti Øverbø Schulte fra Sintef gir oss en innføring i bærekraft, miljø og sirkulær økonomi. Vi får også nærmere bekjentskap med Miljøfyrtårnet.

Vi kommer også til å høre fra bedrifter som har funnet sammen i løpet av 2021. Hva motivasjonen var, og hvor veien går videre.

Innovasjonsprisen 2022 skal deles ut- og bransjeforeningens generalforsamling skal gjennomføres som vanlig.

Vi får også denne gangen en god konferansier, Per Henrik Stenstrøm som også skal underholde oss med sitt populære foredrag; Slik takler du idiotene på jobben!

Lørdag 3. september: Bedriftsbesøk hos Skipnes Kommunikasjon

Avreise fra hotellet kl. 10.00.

Her vil Bjarte Hordnes og Helge Lundeby gi oss siste nytt om fusjonen mellom Bodoni, Lundeby og 07. Miljø står også på programmet med innlegg om Miljøfyrtårn – og hvordan denne sertifiseringen kan heve grafiske bedrifters miljøprestasjon.

Vi avslutter med lunsj på Tyholt-tårnet klokken 13.00.

 

Ønskes hotellrom fra 3.-4. september?

Ta kontakt med Siri Aarvold hvis dere ønsker rom i Trondheim fra 3.-4. september.

 

Litt om Britannia-opplevelsen
Britannia Hotel i Trondheim

Foto: Britannia Hotel

Det nyrestaurerte hotellet er blitt et reisemål i seg selv og bidrar til å sette Trondheim på kartet internasjonalt. Vi er mange som fulgte med interesse TV-serien om milliard- restaureringen finansiert av eieren Odd Reitan og Reitangruppen. Hotelldirektør Mikael Forselius er invitert til å fortelle om hotellet og resultatene av det omfattende arbeidet som er utført siden åpningen.

Det ble en av de mest omfattende totalrenoveringene i skandinavisk hotellhistorie over tre år, for å skape et internasjonalt topphotell av ypperste klasse. Britannia gjenåpnet dørene i april 2019 som et femstjerners hotell og nytt medlem av prestisjefylte Leading Hotels Of The World, der kun de beste hotellene i verden får innvilget medlemskap.

Britannia har seks ulike restauranter og barer, 257 luksuriøse rom med marmorbad og senger fra anerkjente Hästens, i tillegg til en stor spa & fitnessavdeling, samt nye moderne møtefasiliteter som landsmøtet til Grafisk bransjeforening inntar.

-Vi ser virkelig frem til å oppleve et landsmøte på Britannia Hotel. Grafisk bransjeforening har forhandlet frem en gunstig pris for rom og arrangement, og ønsker alle våre medlemmer velkommen. Vi gleder oss, sier bransjesjef Kari Rømcke.