Medlemsmøte, Grafisk

Landsmøte Grafisk

1. sep 2022 til 3. sep 2022 Hotel Britannia, Trondheim

Programmet begynner å ta form!

  • Leder for ytringsfrihetskommisjonen, Norske PEN-klubben og adm. direktør for Stiftelsen Tinius Kjersti Løken Stavrum kommer og vil snakke om ytringsfrihet og det trykte ord.
  • Direktør Knut E. Sunde er fast gjest med status over norsk og internasjonal økonomi. Det blir også innlegg om trender innen informasjonsformidling, trykksaker, Trykt i Norge, bærekraft og miljø.
  • Innovasjonsprisen 2022 skal deles ut, og bransjeforeningens generalforsamling skal gjennomføres som vanlig.
  • Deretter blir det festmiddag på hotellet!

Tradisjonen tro blir det mingletreff og middag torsdag 1. september, denne gangen på Ladekaia, en spennende restaurant i et bygg med dramatisk historie: Ladekaia-bygget ble brukt av tyskerne under andre verdenskrig som et av Nord-Europas største lager for miner og torpedoer og man kan ennå se spor av dette. Bygget sto ubrukt frem til 2015, da ombyggingen til dagens bruk kom gang.

Seminar og festmiddagen fredag 2. september blir på Britannia Hotel.

Lørdag blir det bedriftsbesøk til Skipnes Kommunikasjons sitt nye hovedkvarter på Heimdal. Her blir det omvisning på det nye trykkeriet!

Arrangementet avsluttes med lunsj i Tyholt-tårnet.

Britannia-opplevelsen

Britannia Hotel i Trondheim

Foto: Britannia Hotel

Landsmøtet og fredagens festmiddag blir arrangert på intet ringere enn fem-stjernes Britannia Hotel. Det nyrestaurerte hotellet er blitt et reisemål i seg selv og bidrar til å sette Trondheim på kartet internasjonalt.

Det ble en av de mest omfattende totalrenoveringene i skandinavisk hotellhistorie og resultatet har blitt et internasjonalt topphotell av ypperste klasse. Britannia gjenåpnet dørene i april 2019 som et femstjerners hotell og ble nytt medlem av prestisjefylte Leading Hotels Of The World, der kun de beste hotellene i verden får innvilget medlemskap.

Vi ser virkelig frem til å oppleve et landsmøte på Britannia Hotel. Grafisk bransjeforening har forhandlet frem en gunstige priser for rom og arrangement og med sponsing fra regionforeningene og bransjeforeningen gir dette medlemmene en unik mulighet til å oppleve Britannia Hotel som ramme rundt dette arrangementet. - Vi gleder oss, sier bransjesjef Kari Rømcke