Konferanser og seminar, Grafisk

Grafisk Øst, båttur

Rådhuskaia, Oslo
Se info i artikkelen
Påmeldingsfrist 3. juni

Seil, reker og mye mer. Det blir første mann til mølla. Skuta tar 150 personer.

Seilsko og høyvannsbukser er ikke nødvendig – men godt humør og gode kolleger er standard. Grafisk Øst og Det Grafiske Selskab inviterer til den tradisjonelle båtturen på Oslofjorden tirsdag 14. juni. 

Vi kaster loss klokken 17.00 fra Rådhuskaia, og er tilbake klokken 22.00.

Opplegget om bord byr på en musserende velkomstdrink, tre bonger (vin og øl), reker, eller kylling for dem som foretrekker det - og kaffe.

Pris
Turen koster 1200,-. Pris for medlemmer inntil 3 personer per firma er 650,-. Det er fullt mulig å melde på flere enn tre fra samme firma, for dem blir prisen 1250,- per person.

Seilskuta S/V Legend

Seilskuta S/V Legend fra 1915. Foto: S/V Legende

Skuta kjenner vi godt; S/V Legend, seilskuta fra 1915. Bygget i Schweningan i Nederland som frakt- og fiskeskip. Under første verdenskrig ble hun meldt savnet i den engelske kanalen, men ble funnet overgitt i Kongo-elven av en fisker og fraktet tilbake til Nederland. Under andre verdenskrig ble hun brukt av den nederlandske motstandsbevegelsen frem til 1944, hvor hun igjen ble meldt savnet. I 1947 dukker hun opp ved New Foundland – uten spor av mannskapet eller hvordan hun hadde havnet der. Mystikk. Hun ble solgt til Norge i 1955 og har i mange år gledet festglade med turer i våre farvann.

Om bord opplever du atmosfæren fra gamle tiders seilskuter, samtidig som fartøyet er tilrettelagt for dagens høye krav til sikkerhet og komfort. Legend er i Blueslåt registrert og Norges eneste seilende miljøfyrtårn sertifiserte fartøy.

Vi satser på pent vær!

Velkommen!