Konferanser og seminar, Designindustrien

Designindustrien på ICFF messe i New York

14. mai 2022 til 16. mai 2022 NEW YORK
Påmeldingsfrist 12. januar 2021

Designindustrien stiller ut med felles norsk stand "Inside Norway" på messen ICFF (International Contemporary Furniture Fair) i New York.

ICFF regnes som Nord Amerikas viktigste møteplass for møbel- og interiørprodusenter med over 38000 besøkende og 900 utstillere (2019). Eksporten fra vår sektor til USA er i sterk vekst, noe som viser at norske design- og kvalitetsprodukter er populære hos amerikanerne. Kontinuitet i tilstedeværelse og synlighet på viktige møteplasser i USA blir derfor viktig også i årene som kommer. Inside Norway har stilt ut på ICFF i 13 år.

Pandemien satte en stopper for deltakelse i 2020 og 21, men 6 flotte allerede påmeldte bedrifter er med videre til 2022. Og vi inviterer nå flere til å melde seg da det er rom for flere!

Som utstiller inngår følgende:

  • Egen svært godt plassert plass på Inside Norway-standen på ICFF-messen i mai 2022
  • Samarbeid med kommunikasjonsbyrå som har en konkret plan for bedriftenes synlighet frem imot messen i mai (nyhetsbrev, SoMe, digitale bedriftsintervjuer, Designtalks, samarbeid med bransjeaktører m.m)
  • Dags- og/ eller kveldsevent for presse i samarbeid med Konsulatet i New York.
  • Pressetur til Norge i løpet av perioden mars- juni.
  • Mulig arkitekt/ interiørarkitektbesøk fra USA til deltakende bedrifter
Frist for påmelding er 12. januar.

- Ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker mer utfyllende informasjon om arrangementet, vi er godt i gang med planleggingen, sier Ragnhild Grytten, som er prosjektleder.