Kurs, Ledelse og personal

Kurs i ferieloven

6. des 2021 til 9. des 2021 Sted: Der du er! Digitalt kurs
Medlem: 1200,- Ikke-medlem: 1600,-
Påmeldingsfrist :  Du kan melde deg på helt frem til kursstart!

Foto: AdobeStock

Digitalt kurs som gir deg overblikk over de viktigste bestemmelsene i ferieloven. Velg mellom kursdato 6., 7., eller 9. desember.

Meld deg på ønsket kurs:

Det nærmer seg juleferie, og i den anledning tilbyr vi digitalt kurs i ferieloven. Her vil vi gi et overblikk over de viktigste bestemmelsene i ferieloven, i tillegg til å ta opp vanlige problemstillinger knyttet til ulike arbeidstidsordninger.

- Erfaringsmessig får vi mange henvendelser fra våre medlemmer når det nærmer seg ferie og helligdager. Derfor vil vi tilby et kurs som forhåpentligvis gir svar på det de aller fleste lurer på, sier advokat Linn Catrine Sjølund. Hun og advokatfullmektig Nora Køber Garvoll har satt sammen et innholdsrikt kurs. 

-  Det blir lagt ut en Q&A hvor deltakerne kan stille spørsmål til oss under selve kurset. Vi svarer direkte til innsender rett etter at kurset er ferdig, og dine spørsmål blir ikke lagt åpne. Det vil også være mulig å legge inn spørsmål idet du melder deg på. Da kan vi være godt forberedt og gi gode svar, sier Nora. 

Presentasjonen som blir holdt under kurset vil bli sendt deltakerne i etterkant.