Medlemsmøte

HMS-Workshop

19. okt 2021, kl. 09:00–16:00 Ingeniørenes Hus Møtesenter i Vika
Workshop: 800,- Middag: 500,-

Kun for medlemmer i Norsk Industri.

Norsk Industris årlige HMS-Workshop 19. oktober kl 09.00-16.00. Enkel tapas middag i etterkant (16.00-18.00), der vi sitter til bords med forskriftsmessig avstand.

En viktig del av workshopen er diskusjon og erfaringsutveksling mellom deltakerne. Deltakerne sitter på småbord med 4-5 personer og vi setter av tid til diskusjon og refleksjon etter de ulike plenums sesjonene.

Tema for årets workshop er sikkerhetskultur og bruk av digitale verktøy i HMS-opplæringen.

  • Sikkerhetskultur med fokus på atferd: Alle har som mål at ansatte i den skarpe enden følger prosedyrer og regler- likevel opplever alle at det skjer avvik. Hvordan følge opp HMS-arbeidet på en måte som fungerer? Hvordan jobbe med atferd hos øverste ledelse, via mellom ledere og til operatører?
  • Nye metoder for hvordan ta i bruk ny teknologi i forbindelse med HMS-opplæring: hvordan fungerer spillbasert opplæring? Og hvilke erfaringer har de som har testet det ut?

PROGRAM kommer

Praktisk info:
Ingeniørenes Hus Møtesenter i Vika. Konferansesenteret ligger i gangavstand til Nationaltheateret og nærmeste parkering er Europark Vestre Vika P-hus med innkjøring fra Munkedamsveien.
Vi overholder gjeldende smittevernsregler.