Norsk Industri

Innhold

  • 2. sep 2020
  • Næringslivets Hus, Oslo Middelthuns gate 27

Grafisk bransjeforening avholder generalforsamling - digitalt og fysisk.

Landsmøtet for Grafisk bransjeforening er som kjent avlyst for i år, men blir gjennomført i september neste år. En gladnyhet er at generalforsamlingen gjennomføres onsdag 2. september kl 17 i Næringslivets hus på Majorstuen. Fysisk og digitalt, med middag etterpå.

Dette opplegget gir en mulighet for at regionforeningene innkaller til møte og følger generalforsamlingen digitalt, med en hyggelig sammenkomst etterpå.

Generalforsamlingen byr ikke bare på de ordinære sakene, men Knut Sunde fra Norsk Industri skal ta for seg den økonomiske situasjonen nasjonalt og internasjonalt – i den spesielle situasjonen vi befinner oss i. Knut Sunde har i en rekke år gitt oss denne populære gjennomgangen i forbindelse med landsmøtene.

Trykt i Norge-kampanjen er i gang. Det er stor oppslutning blant våre medlemmer. På generalforsamlingen får vi en oppdatering av status og mer om aktivitetene fremover.

Etter innleggene og de formelle sakene, bli det generalforsamlingsmiddag hos Tatakii Asian, rett over gaten for Næringslivets Hus.

Vi håper at mange vil benytte anledningen til å melde seg på til generalforsamlingen, enten fysisk eller digitalt.

Velkommen!