Norsk Industri

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

AVLYST: World Class produksjonsbedrifter i Tsjekkia

  • 24. mai 2020til 27. mai 2020
  • Praha i Tsjekkia
> Las ned invitasjon med mer informasjon her

Lean Forum setter opp en studietur til bedrifter i Tsjekkia som har kommet langt i å leane virksomheten med fokus på sugbasert linjeproduksjon. I denne runden er HF, Hovedorganisasjonenes Fellestiltak, med på innholdssiden og gir interessante perspektiver på den  norske partsbaserte bedriftsutviklingsmodellen sett opp mot det vi ser i Tsjekkia.

Vi besøker TPCA ( bilfabrikk som produserer Toyota, Peugeot og Citroën på samme montasjelinje), Doosan Bobcat (produserer kompaktlastere og kompaktgravere) og Bosal (produserer blant annet avgasssystemer, katalysatorer og tilhengerfester til biler).

Norsk Industri-medlemmer som vurderer, eller har deltatt i kontinuerlig forbedringsprogram som Proff eller Produktivitetsspranget vil ha stor nytte av en slik studietur. Som forberedelse er det også lagt inn et skypemøte den 14. mai hvor vi får en innledning til det vi vil se i bedriftsbesøkene.

Dette er populære turer og det er et maksimalt deltakerantall på 30 stk.

Pris
Medlemmer i Norsk Industri og/eller Lean Forum Norge.
Dobbeltrom 8.700,-, enkeltrom 9.600,- (eks. mva). Reise til/fra Praha kommer i tillegg.

Påmelding og spørsmål
Ta kontakt med Alf Reistad, alf.reistad@krafti.no, 94 17 00 03

Bindende påmelding sendes Alf Reistad. Oppgi navn, mailadresse og mobilnummer til alle deltakere i tillegg til fakturainformasjon for hvert firma.