Norsk Industri

Innhold

  • 5. sep 2019til 8. sep 2019
  • Hotel Clarion The Hub, Oslo

Detaljert program og påmelding kommer

Vi møtes i Oslo, stedet for landsmøtet i Grafisk bransjeforening, 5. til 8. september. Det blir minglekveld torsdag på Stortorvets Gjæstgiveri  beliggende i et av byens eldste bygg, hvor mennesker har møttes siden tidlig 1700-tall.

Det nyrestaurerte Hotel Clarion The Hub er landsmøtehotellet, men vi har lagt fagprogrammet og årsmøte fredag til Postens Østlandsterminal på Lørenskog. Det blir presentasjon og visning på terminalen som er så viktig for mange av våre medlemmer.

Håvard Grjotheim geleider oss gjennom et spennende fagprogram. Som inspirasjonsforedrag har vi fått med oss forfatter og sjakkekspert Hans Olav Lahlum. Festmiddagen blir på hotellet.

Ledsagere inviteres til en guidet tur i Ekeberg skulpturpark som avsluttes med lunsj.

Fagprogrammet fortsetter lørdag formiddag blant annet med foredrag av Knut Sunde, Norsk Industri og innslag fra flere av medlemsbedriftene. På ettermiddagen tar vi turen til Akershus Festning, besøker Kjakanmuseet etterfulgt av uformell middag på Vippa som ligger på Akershusstranda. Vippa er et mat-, kultur- og læringssenter helt ytterst på Vippetangen. Her inntar vi god mat i nydelige omgivelser ved fjorden.