Norsk Industri

Innhold

Teknologipark- og fagskolebesøk til Kongsberg

  • 9. mai 2019Kl. 00:00
  • Fagskolen Tinius Olsen og Kongsberg Teknologipark
  • Medlem: 850,- Ikke-medlem: 1.100,-

Bli med på bedriftsbesøk i Kongsberg Teknologipark og på Fagskolen Tinius Olsen. I regi av Forum for maskinering og additiv tilvirkning.

Norsk Industri arrangerer spennende bedriftsbesøk på GKN Aerospace, Kongsberg Terotech, K-Tech og Kongsberg Defence & Aerospace.

Vi starter på Fagskolen Tinius Olsen hvor det åpnes en splitter ny digitalisert lab som vi får se nærmere på. Deretter går vi inn i Teknologiparken med omvisninger på bedrifter og K-Tech. Vi avslutter med en matbit og mingling hos Tinius Olsen.

Program

10:00   Oppstart på Fagskolen Tinius Olsen med mat og omvisning i ny lab

Spesielle hensyn ved bedriftsbesøk:

Obs! Obs!

Vi gjør spesielt oppmerksom på at alle må ha med seg pass. Vi gjør videre oppmerksom på at det er begrensninger på tilgang for personer som er født utenfor EU, NATO, Sveits, Japan, New Zealand og Canada. Det hjelper dessverre ikke med norsk statsborgerskap.

 

12:00   Vi går inn i Teknologiparken
- Besøk på GKN Aerospace
- Besøk på Kongsberg Terotech
- Besøk på Kongsberg Defence & Aerospace
- Besøk på K-Tech

16:15   Retur til Tinius Olsen med mat og mingling

GKN Aerospace produserer komplekse komponenter til flymotorer og gassturbiner for verdens største flymotorprodusenter. Les mer her.

Kongsberg Terotech er en ledende og utførende service- og vedlikeholdsbedrift som skal bidra med kompetanse- og teknologioverføring, samt iverksette produktivitets- og kvalitetsforbedring i industrielle virksomheter. Les mer her.

Kongsberg Defence & Aerospace lager avanserte produkter for forsvar og romfart. Les mer her.

K-Tech: Kongsberg Technology Training Centre utdanner fagarbeidere og har som målsetting å være det mest attraktive opplæringssenteret innen teknologi- og industrifag. Les mer her.

Fagskolen Tinius Olsen: Fagskolene er et yrkesrettet alternativ til høgskole hvor studentenes læring og kompetanse utvikles i samhandling med hverandre. Tinius Olsen åpner en ny høyteknologisk lab som vi får se nærmere på. Les mer her.

Vel møtt på Kongsberg 9. mai!

> Les om Forum for maskinering og additiv tilvirkning

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!