Norsk Industri

Innhold

Renseridagen 2019

  • 9. mar 2019Kl. 00:00
  • Oslo
  • Medlem 990,-

I samband med årets generalforsamling har NRV og Sipano laget et eget faglig og sosialt program for renseriene lørdag 9. mars. NRV sponser halve kostnaden.

Fangene på fortet

Fangene på fortet

De siste årene har færre renseri deltatt på generalforsamlingen. I år vil vi derfor arrangere en egen samling for renseriene lørdag 9. mars (dagen etter generalforsamlingen). For å få flest mulig til å delta så sponser NRV halve kostnaden. For 990,- kroner får du en komplett dag med faglig program, teambuilding og mat og drikke.

Det faglige programmet handler om vedlikehold og våtrens. I tillegg har vi et sosialt opplegg med besøk på Fangene på Fortet, og en middag på kvelden. Det er mulig å delta kun på Renseridagen, eller på både generalforsamlingen 8. mars og så renseridagen. I påmeldingsskjema velger du det du ønsker å delta på.

Her er flere detaljer fra Helge Breimo (Sipano) som har laget det faglige programmet:
Etter frokost reiser vi opp til Vinderen Rens / Kvikk Vaskeri. Der har de fire forskjellige rensemaskiner, to med hydrokarbon, en med HiGlo og en med perklor. Dette er en bedrift med stor produksjon av privattøy/garderobe og ikke minst skjorter, så det er mye interessant å se på.

Vårt mål for dagen er å bringe videre mest mulig kunnskap om hvordan man vedlikeholder en rensemaskin. Det vil bli en liten teorigjennomgang om rensemaskiner først. Så vil vi demonstrere i praksis på de forskjellige maskinene hvordan man finner og kommer til for å rengjøre de forskjellige komponentene på maskinen. Vi vil også gå gjennom de forskjellige alarmene som kan oppstå på maskinen og fortelle om hvordan man løser disse.

Vi vil også presentere en nyhet!
Vi setter også for anledningen inn den mest avanserte våtrensmaskinen som hittil er lagd. Denne vil vi demonstrere og samtidig prate litt rundt dette med våtrens. Det vil være anledning til å stille spørsmål underveis og vi tar en oppsummering til slutt. Vi håper dette vil være interessant for alle og ser frem til en hyggelig dag!

Her er program:

10.00: Buss til Vindern Rens
10.30: Bedriftsbesøk Vindern Rens
12.00: Lunsj
14.00: Buss til Nydalen og Fangene på fortet
16.00: Buss til hotell i sentrum og på Fornebu
19.00: Middag i Oslo sentrum (mat og drikke inkludert)

Overnatting

Deltakerne må selv stå for overnatting. Det går buss fra Fangene på fortet til Oslo sentrum og Scandic Fornebu.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!