Innhold

 1. Aktuelt

  Transport: Nye aktører vil presse marginene

  Kan  store aktørene som Amazon presse marginene til bunns i bransjen? De vil engasjere seg i transportindustrien for at kundene skal få best mulig service, ikke for å tjene penger på transporten.

 2. Aktuelt

  Hva møter samferdselsministeren?

  Er det handlingsplanen for Nasjonal Transportplan 2018-2029 eller regjeringens ambisjon om å gjøre Norge til en dominerende datasentralnasjon samferdselsministeren blir utfordret på under den store samferdselsdebatten på Transport & Logistikk 2018?

 3. Aktuelt

  Veien til klimamålet

  Transportsektoren må klare utslippskutt på 25-40 prosent innen 2030, har regjeringen fastslått i sin klimamelding. Hvordan skal bransjen klare det?

 4. Aktuelt

  Transport i digitaliseringssporet

  Det du ikke får vite om den digitale fremtiden for transport- og logistikkbransjen på årets Transport & Logistikk-konferanse, er neppe verdt å vite. E-handel, digital byggeplasslogistikk og digitalisering av sjømatlogistikk er bare noen av områdene som vil se betydelige utfordringer fremover.

 5. Aktuelt

  Bursdagssangen for Transport & Logistikk

  Det er slett ikke snakk om førtidspensjon, men tvert imot fortsatt høy aktivitet og betydelig engasjement for bransjen og brukerne når Transport & Logistikk-konferansen inviterer til et heidundrende bursdagsselskap. 60 år er gått siden det første arrangementet.

Transport & Logistikk begynner om:

 • 5dager
 • 13timer
 • 44minutter

Samarbeidspartnere

Mediepartnere

Hoved- og gullsponsorer