Innhold

Bursdagssangen for Transport & Logistikk

Aktuelt

Publisert

Det er slett ikke snakk om førtidspensjon, men tvert imot fortsatt høy aktivitet og betydelig engasjement for bransjen og brukerne når Transport & Logistikk-konferansen inviterer til et heidundrende bursdagsselskap. 60 år er gått siden det første arrangementet.

- Jubilanten skal feires, men hvordan, skal bli en stor overraskelse, sier prosjektleder gjennom 14 år, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Interessen er stor for årets konferanse og utstilling. Hittil er 50 prosent av utstillerne på plass. Det er svært gledelig og helt spesielt. I tillegg er det kommet en rekke forslag til tema og foredragsholdere. Klar for konferansen 22.-og 23.oktober er også samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

- I år ønsker vi i to av sporene for konferansen å sette transportkjøpere og vareeiere i sentrum. Det er viktig at vi utvikler oss og ser fremover. Vi skal både overraske og skape engasjement. Transport & Logistikk er årets viktigste arrangementet for både utøvere og brukere, sier Jo Eirik Frøise.

I fjor var det flere utstillere som viste stor kreativitet for å skape oppmerksomhet om sin stand og virksomhet. Speakers Corner var ett av tiltakene hvor den enkelte utstilleren tok opp engasjerende temaer. Det blir videreført i år.
Konferansen er eiet av sammenslutningen Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport, Norske Havner og Logistikkforeningen.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!