Innhold

 1. Aktuelt

  Planlegger grønne tema for Transport & Logistikk 2020

  Står bransjen rustet for fremtidens utfordringer? Dette spørsmålet vil stå sentralt under Transport & Logistikk 2020 som arrangeres 19. og 20. oktober 2020. Neste års konferanse vil bli preget av en næring i endring både når det gjelder kunders handlemønster og krav til en grønn transport. – Blant foredragsholderne er det etter min mening et skikkelig topplag av vareeiere, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise.

 2. Aktuelt

  Bestill stand til utstillingen 2020 allerede nå

  Ambisjonene er høye når Transport & Logistikk 2020 den 19. og 20. oktobersetter i gang høstens vakreste eventyr i kongresshallen " The Qube" hos til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

 3. Aktuelt

  Fra vei til sjø: Grønn transport i det blå

  I nyhetsbildet hører vi om stadig flere lastebiler som utgjør en dødsrisiko på norske veier. De neste 30 årene må norske bilister imidlertid belage seg på stadig flere lastebiler, og dermed flere køer og dødsulykker, økte utslipp og massivt vedlikehold av veier. Eller vi kan dra til sjøs.

 4. Aktuelt

  Prisdryss

  Logistikkprisen, pris for unge talenter, miljøpris og Moderne Transport-prisen. Det ble et stort prisdryss under Transport og Logistikk-konferansen 2018.

 5. Aktuelt

  Tre-gangeren for transportører

  Transportnæringen kan risikere å betale mer enn tre ganger mer enn vanlige bilister i bompengernår mange av de nye veiprosjektene står ferdig til bruk.

 6. Aktuelt

  Transport & Logistikk i 60

  Rundt 900 personer fra transportindustrien og transportbrukere er samlet til årets største og viktigste begivenhet for næringen. Transport og Logistikk-konferansen feirer 60 år.

 7. Aktuelt

  Transport: Nye aktører vil presse marginene

  Kan  store aktørene som Amazon presse marginene til bunns i bransjen? De vil engasjere seg i transportindustrien for at kundene skal få best mulig service, ikke for å tjene penger på transporten.

 8. Aktuelt

  Hva møter samferdselsministeren?

  Er det handlingsplanen for Nasjonal Transportplan 2018-2029 eller regjeringens ambisjon om å gjøre Norge til en dominerende datasentralnasjon samferdselsministeren blir utfordret på under den store samferdselsdebatten på Transport & Logistikk 2018?

 9. Aktuelt

  Transport i digitaliseringssporet

  Det du ikke får vite om den digitale fremtiden for transport- og logistikkbransjen på årets Transport & Logistikk-konferanse, er neppe verdt å vite. E-handel, digital byggeplasslogistikk og digitalisering av sjømatlogistikk er bare noen av områdene som vil se betydelige utfordringer fremover.

 10. Aktuelt

  Bursdagssangen for Transport & Logistikk

  Det er slett ikke snakk om førtidspensjon, men tvert imot fortsatt høy aktivitet og betydelig engasjement for bransjen og brukerne når Transport & Logistikk-konferansen inviterer til et heidundrende bursdagsselskap. 60 år er gått siden det første arrangementet.

 11. Aktuelt

  På god vei mot Transport & Logistikk 2018

  Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen bekreftet allerede før jul at han stiller på Transport & Logistikk 2018.

 12. Rekordmange transportkjøpere på årets konferanse

  - Dette blir to spennende dager, med et program som allerede har fått mye ros. I år kan jeg love rekordmange transportkjøpere som foredragsholdere med fokus på lønnsomhet, kvalitet, pris og framføringstid, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise.

 13. Ny bransjeveileder: Sikker bruk av krokcontainere

  Norsk Industri og flere andre bransjeaktører har samarbeidet om en bransjeveileder som skal bidra til å enda bedre sikkerhet ved bruk av krokcontainere.

 14. Intim T&L utstilling

  Transport og Logistikk-general Jo Eirik Frøise lover en mer intim utstilling enn noen gang på årets konferanse 23.-24. oktober.

 15. Står bransjen rustet for fremtidens utfordringer?

  Konferansen har tidligere blitt kritisert for å være for mye rettet mot transportutøvere, men i år rettes det et ekstra søkelys mot transportkjøperne.

 16. NTP 2018-2029 selvfølgelig på agendaen

  I april presenterte Regjeringen Nasjonal transportplan 2018 - 2029 der det foreslås å bruke rundt én milliard kroner de neste tolv årene. Vi følger opp dette under konferansen.

 17. Mange aktuelle tema

  Digitalisering av jernbanen, bruk av droner, autonome skip, tilskuddsordninger, havnedrift og lønnsomhet i verdikjeden er blant temaene andre dag av konferansen.

 18. Fremtidens transport- og logistikknæring

  På dette sporet står temaer som posisjonering i fremtidens transport- og logistikknæring, dagligvarelogistikk og miljøaspektet på agendaen.

 19. Vareeiernes logistikk et gjennomgående tema

  Vareeiernes logistikk er det foreløpige navnet på det gjennomgående sporet som setter fokus på hva transportkjøpere og vareeiere er opptatt av.