Innhold

 1. Aktuelt

  Planlegger grønne tema for Transport & Logistikk 2020

  Står bransjen rustet for fremtidens utfordringer? Dette spørsmålet vil stå sentralt under Transport & Logistikk 2020 som arrangeres 19. og 20. oktober 2020. Neste års konferanse vil bli preget av en næring i endring både når det gjelder kunders handlemønster og krav til en grønn transport. – Blant foredragsholderne er det etter min mening et skikkelig topplag av vareeiere, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise.

 2. Aktuelt

  Bestill stand til utstillingen 2020 allerede nå

  Ambisjonene er høye når Transport & Logistikk 2020 den 19. og 20. oktobersetter i gang høstens vakreste eventyr i kongresshallen " The Qube" hos til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

 3. Aktuelt

  Fra vei til sjø: Grønn transport i det blå

  I nyhetsbildet hører vi om stadig flere lastebiler som utgjør en dødsrisiko på norske veier. De neste 30 årene må norske bilister imidlertid belage seg på stadig flere lastebiler, og dermed flere køer og dødsulykker, økte utslipp og massivt vedlikehold av veier. Eller vi kan dra til sjøs.

 4. Aktuelt

  Prisdryss

  Logistikkprisen, pris for unge talenter, miljøpris og Moderne Transport-prisen. Det ble et stort prisdryss under Transport og Logistikk-konferansen 2018.

 5. Aktuelt

  Tre-gangeren for transportører

  Transportnæringen kan risikere å betale mer enn tre ganger mer enn vanlige bilister i bompengernår mange av de nye veiprosjektene står ferdig til bruk.

 6. Aktuelt

  Transport & Logistikk i 60

  Rundt 900 personer fra transportindustrien og transportbrukere var samlet til årets største og viktigste begivenhet for næringen. Transport og Logistikk-konferansen feirer 60 år.

 7. Ny bransjeveileder: Sikker bruk av krokcontainere

  Norsk Industri og flere andre bransjeaktører har samarbeidet om en bransjeveileder som skal bidra til å enda bedre sikkerhet ved bruk av krokcontainere.