Innhold

 1. Aktuelt

  Bursdagssangen for Transport & Logistikk

  Det er slett ikke snakk om førtidspensjon, men tvert imot fortsatt høy aktivitet og betydelig engasjement for bransjen og brukerne når Transport & Logistikk-konferansen inviterer til et heidundrende bursdagsselskap. 60 år er gått siden det første arrangementet.

 2. Aktuelt

  På god vei mot Transport & Logistikk 2018

  Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen bekreftet allerede før jul at han stiller på Transport & Logistikk 2018.

 3. Rekordmange transportkjøpere på årets konferanse

  - Dette blir to spennende dager, med et program som allerede har fått mye ros. I år kan jeg love rekordmange transportkjøpere som foredragsholdere med fokus på lønnsomhet, kvalitet, pris og framføringstid, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise.

 4. Ny bransjeveileder: Sikker bruk av krokcontainere

  Norsk Industri og flere andre bransjeaktører har samarbeidet om en bransjeveileder som skal bidra til å enda bedre sikkerhet ved bruk av krokcontainere.

 5. Intim T&L utstilling

  Transport og Logistikk-general Jo Eirik Frøise lover en mer intim utstilling enn noen gang på årets konferanse 23.-24. oktober.

 6. Står bransjen rustet for fremtidens utfordringer?

  Konferansen har tidligere blitt kritisert for å være for mye rettet mot transportutøvere, men i år rettes det et ekstra søkelys mot transportkjøperne.

 7. NTP 2018-2029 selvfølgelig på agendaen

  I april presenterte Regjeringen Nasjonal transportplan 2018 - 2029 der det foreslås å bruke rundt én milliard kroner de neste tolv årene. Vi følger opp dette under konferansen.

 8. Mange aktuelle tema

  Digitalisering av jernbanen, bruk av droner, autonome skip, tilskuddsordninger, havnedrift og lønnsomhet i verdikjeden er blant temaene andre dag av konferansen.

 9. Fremtidens transport- og logistikknæring

  På dette sporet står temaer som posisjonering i fremtidens transport- og logistikknæring, dagligvarelogistikk og miljøaspektet på agendaen.

 10. Vareeiernes logistikk et gjennomgående tema

  Vareeiernes logistikk er det foreløpige navnet på det gjennomgående sporet som setter fokus på hva transportkjøpere og vareeiere er opptatt av.