Velkommen til årets viktigste møteplass!

Av industri - for industri

Innhold

Stolt eier av en halvannen meter høy snømann

Publisert

Neste luke i Industri Futurums julekalender er Sverre Gulbrandsen-Dahl, sjefforsker i SINTEF Manufacturing AS. På Industri Futurum har Sverre rollen som ordstyrer og samtaleleder for sesjonen om Additive Manufacturing på dag 2.

Sverre Gulbrandsen-Dahl, sjefforsker, SINTEF Manufacturing AS. Foto: SINTEF Manufacturing AS

I denne sesjonen får vi høre om aktiviteten på katapultsenteret Future Materials / Mechatronics Innovation Lab, additiv produksjon i industriell skala – Laser Metal Deposition, produksjon av ruller til offshore rørhåndteringsutstyr ved hjelp av "laser deposition welding", produksjon av hus til vibrasjonssensor til prediktivt vedlikehold ved hjelp av "selective laser melting" og design som signatur på ulike produkt.

Er det noen julegave du husker spesielt?

Jeg tror dette må være en halvannen meter høy "snømann" av plastkrus med innvendig lys som døtrene mine hadde laget til meg for noen år siden. Den er nå en obligatorisk del av julepynten hjemme.

Har du en julehilsen du ønsker vi skal formidle?

Jeg ønsker å sende en julehilsen til alle de som har tro på at vareproduksjon er mulig i Norge, og som er med på å gjøre dette mulig gjennom den jobben de gjør hver dag.

Hvor pleier du vanligvis å feire jul?

Jul feires alltid hjemme på gården vår i Odalen.