Årets viktigste industrielle happening - digital konferanse

Av industri - for industri

Ønsker julegaver som ikke belaster kloden

Publisert

Emma Østerbø, daglig leder, Manufacturing Technology Norwegian Catapult Sentre (MTNC)

Emma Østerbø, daglig leder, Manufacturing Technology Norwegian Catapult Sentre (MTNC).

Vi har kommet til 15. desember, og i dag presenterer vi Emma Østerbø, daglig leder i Manufacturing Technology Norwegian Catapult Sentre (MTNC)!

På Industri Futurum skal Emma og kollega og fagspesialist Rune Østhus spesielt fokusere på en av katapultens "minifabrikker" innen Additive Manufacturing, og enda mer spesifikt på Laser Metal Deposition-teknologien (LMD) som er tilgjengelig gjennom katapulten. Dette gir helt nye muligheter for produkter med innebygget smartness og helt nye designmuligheter sammenlignet med tradisjonelle (subtraherende) produksjonsprosesser.

Er det noen julegave du husker spesielt?

Jeg ønsker meg gjerne julegaver som ikke belaster kloden i noen særlig grad, men som likevel har stor verdi for meg. I fjor fikk jeg en spa-behandling av min familie, det er gull verdt for en trebarnsmor!

Har du en julehilsen du ønsker vi skal formidle?

Jeg ønsker alle en bærekraftig jul! Tenk minimalistisk og nært, det er tid som er mest verdifullt i dagens samfunn. Heller et kinobesøk med bestemor og bestefar en enda et sett med plastleker.

Hvor pleier du vanligvis å feire jul?

Vi pleier å feire hos min familie i Sverige hvor det ofte blir en grønn jul, så i år gleder jeg meg til å feire hjemme på Lillehammer med ordentlig vinter og masse snø.