Av industri – for industri

Velkommen til årets viktigste møteplass!

Innhold

Tidenes industrikonferanse under oppseiling

Programansvarlig for hovedsporet på Industri Futurum, Kjetil Tvedt.

Programansvarlig for hovedsporet på Industri Futurum, Kjetil Tvedt.

Blir det Erna eller Jonas i rollen som statsminister, som åpner Industri Futurum – konferansen 20. november?

Det er ikke det eneste spenningsmomentet under denne stormønstringen av norsk industri. Hovedprogrammet byr på mange gode bedriftseksempler og sentralt står den teknologiske utviklingen i Norge og i verden for øvrig.

- Vi har falkeblikk på norsk industris posisjon, styrke og evne til å møte utfordringene i fremtiden, sier programansvarlig Kjetil Tvedt.

- Hele nettverket i norsk industri samles 20. og 21. november i The Qube på Gardermoen til faglig påfyll. Det unike ved denne samlingen er at det inkluderer så mange bransjer og så mange fagområder. En rekke konferanser, et hovedspor, en teknologimesse og tid til erfaringsutveksling gir de 1000 deltagerne en unik innsikt i andre bransjer og fagområder, sier Tvedt.

Industri Futurum er en videreføring av møteplassen vi arrangerte i oktober i fjor, som var tidenes største industrisamling i Norge med over 1000 deltagere. I år sikter vi høyere.

Stort spenn

I hovedprogrammet gjennomgår vi hvordan fremtidens industrielle produksjon vil skje. Magnus Edholm fra Siemens deler sitt syn på utviklingen med Alexandra Bech Gjørv fra SINTEF og styreleder Helge Aasen i Norsk Industri.

Vi streifer også innom utviklingen i leverandørindustrien, prosessindustrien, havbruksnæringen og Norges lederrolle i utviklingen av autonome skip, og Benedicte Bjørnland fra PST gir sikkerhetsråd til industrien fremover.

- Jeg er overbevist om at dette blir tidenes største og mest spennende industrikonferanse. Nå er det bare å melde seg på, sier Tvedt.