Av industri – for industri

Velkommen til årets viktigste møteplass!

Innhold

Telenor og Pepper klare for Industri Futurum

Aktuelt

Publisert

I år skal Industri Futurum slå alle rekorder. Arrangementet er allerede Norges største mønstring av norsk industri, men prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri er ikke i tvil: Industri Futurum 2018 skal bli det aller beste arrangementet vi noen gang har gjennomført.

Statsminister Erna Solberg og Pepper på Industri Futurum 2017.

Nye teknologiske muligheter og mennesket i industrien er en rød tråd.

Programarbeidet er i gang, og flere utstillere har allerede meldt sin interesse. Telenor Norge AS er klar:

– Vi har bare gode erfaringer med vår deltagelse på Industri Futurum. I tillegg til å møte industriens folk på standen, benytter vi muligheten til å delta på de mange gode presentasjonene. Det er viktig for oss å lære mer om hva våre kunder i industrien er opptatt av, hvordan de jobber og hvordan vi som selskap kan bidra, sier Maria Vestli i Telenor Norge AS.

I fjor trakk Telenor mange til standen med den imøtekommende roboten Pepper, som for øvrig har sin egen epostadresse. Og Vestli lover flere spennende innslag på standen 19. og 20 november på Clarion Hotel & Congress Gardermoen.

Industri Futurum trakk over 1000 deltagere i fjor. 30 utstillere var på plass i det over 6000 kvadratmeter store utstillingslokalet.

– Programkomiteen i Norsk Industri er i fullt arbeid, og vi tar gjerne imot innspill på navn og aktuelle temaer. Ta gjerne kontakt med meg!, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

> Les mer og bestill standplass