Velkommen til årets viktigste industrielle møteplass!

Innhold

Manufacturing Futurum: Et krafttak for fremtidens vareproduksjon

Aktuelt

Publisert

Programmet for konferansesporet Manufacturing Futurum 21. november er nå klart!

Denne dagen starter i plenum med næringsminister Monica Mælands Industritale, som etterfølges av Industrisamtalen på konferansesporet Manufacturing Futurum. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri og andre deltakere fra regjeringens nyetablerte industriråd deltar også i Industrisamtalen.

– Vi er svært glade for at næringsministeren setter av tid til å innlede om oppfølgingen av Industrimeldingen, og i tillegg at hun ønsker å delta i samtale om fremtidens industri med industriens egne, sier programansvarlig Katrine Vinnes i Norsk Industri.

Flere godbiter

Et høydepunkt denne dagen er fremleggelsen av det splitter nye Veikartet for teknobedriftene , som blir presentert av styreleder i Teknobedriftene i Norsk Industri, Arnt Dahle.

Til Forskningsrådet stiller vi spørsmålet: Hvordan tar dere rollen som endringsagent for fremtidens industri? Svaret på dette sitter Forskningsrådets administrerende direktør John Arne Røttingen med. Innovasjon Norges Mona Skaret svarer også på dette spørsmålet.

En måned før konferansen lanseres også Norsk Katapult. Mer om dette får vi høre av administrerende direktør i Siva, Espen Susegg. Publikum får også høre en rekke bedriftseksempler og caser fra Norsk Katapult og SFI Manufacturing.

– Vi har fått på plass et kraftfullt program som vi håper vil slå an, sier Vinnes.

> Se hele programmet og meld deg på

 

Lag din egen konferanse

Manufacturing Futurum finner sted på Norsk Industris store møteplass Industri Futurum på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport på Gardermoen. I tillegg til Manufacturing Futurum kan du også få med deg innlegg på Lettmetallkonferansen, Maskinering og additiv tilvirkning og NFA Robotics. Du står med andre ord selv fritt til å skreddersy din konferansedag.

Et annet spennende "spor" finner sted dagen før, mandag 20. november, når Industri Futurums hovedspor går av stabelen, med innlegg av blant andre styreleder i Norsk Industri, Helge Aasen, professor Omera Khan fra Aalborg Universitet og PST-sjef Benedicte Bjørnland.

> Se alle arrangement

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!