Industri Futurum - Årets viktigste industrielle møteplass

Innhold

Delta på kurs innen arbeidsrett på Industri Futurum

Advokatene Vibeke Lærum og Sunniva Berntsen er kursholdere på kurset "Personvern i arbeidslivet" 21. november.

På Industri Futurum 20.-21. november avholdes to kurs innen arbeidsrett: "Hva betyr tariffavtalen for din bedrift?" og "Personvern i arbeidslivet".

Er du leder eller jobber innenfor HR vil kurset "Hva betyr tariffavtalen for bedriften?" en nyttig gjennomgang og kompetansepåfyll. Kurset gir en fin oppsummering av hva det innebærer å ha tariffavtale i bedriften.

Kurset "Personvern i arbeidslivet" gir deg en innføring i regelverket rundt kontroll og overvåking i arbeidslivet. Her får du også lære mer om den nye veilederen om kontroll og overvåking, som kommer i forbindelse med EUs nye personvernforordning som trer i kraft 28. mai 2018.

> 20. november: Hva betyr tariffavtalen for bedriften? 
> 21. november: Personvern i arbeidslivet
 
God rabatt

Pris for en dags kurs er 2.950,- for medlemmer (3.950,- for ikke-medlemmer). Ved å delta på kurs begge dager får du god rabatt. Pris for kurs nr. 2 er 1.950,- for medlemmer (2.950,- for ikke-medlemmer).

Industri Futurum

Kursene finner sted under Norsk Industris store møteplass Industri Futurum. Denne består av rundt 30 arrangementer, inkludert disse kursene. For de som er påmeldt mandagens kurs vil det være mulig å delta på den felles åpningen av Industri Futurum, hvor du blant annet møter Alexandra Bech Gjørv fra Sintef og styreleder i Norsk Industri, Helge Aasen.

> Les mer om Industri Futurum