Velkommen til årets viktigste industrielle møteplass!

Innhold

Kjempemarked for industrien

Rundt 1000 deltakere i salen

Industri Futurum er en viktig møteplass for alle som er tilknyttet industrien, også de institusjoner og politikere som har et spesielt ansvar for forutsigbare rammebetingelser.

Møteplassen har et potensial til å bli landets største markedsarena for medlemsbedriftene i Norsk Industri.

Prosjektleder Jo Eirik Frøise, Norsk Industri

– Vi har ikke en slik arena ennå i Norge, men med Norsk Industri i førersetet er forutsetningene for å lykkes absolutt tilstede, sier Jo Eirik Frøise i Norsk Industri, prosjektansvarlig for Industri Futurum.

– Som organisasjon er vi knutepunktet for industrien i Norge. Vi ser blant annet at flere og flere utstillere nå booker seg inn på Industri Futurum.

Utstillerarena

– Vi har hele 6000 m2 til disposisjon under årets utstilling, så her bør industrien kjenne sin besøkelsestid og booke seg inn som utstiller. Det er vel ingen plass selgere og bedrifter kan samle så mange beslutningstagere på et og samme sted og med et så stort spenn i ulike næring. Alt fra Legemiddelindustriens medlemsbedrifter, bildelprodusenter, videre til verftsindustrien og ikke minst leverandørindustrien til olje og gass. Her har man alle trumfkortene samlet på en hånd, mener Frøise.

> Bestill utstillingsplass her

- Som organisasjon er vi knutepunktet for industrien i Norge, sier Jo Eirik Frøise, prosjektleder for Industri Futurum.

Størst i Norge

Industri Futurum er en samling på tvers av alle bransjene vi har i Norsk Industri. 20.-21. november vil vi ha over 30 ulike arrangement som går av stabelen.

2016 var det første året denne møteplassen ble avviklet, og rundt 1000 deltagere deltok på arrangementene.

– Det er mye skal på plass og mange aktører involvert, men vi har lært av erfaringene et slikt gigantarrangement gir. Forhåpentligvis har vi ryddet unna de barnesykdommene vi hadde i fjor. Ut i fra det vi så i fjor, har vi satt oss et realistisk mål om å nå 1300 deltagere, sier prosjektlederen.

Mingleplass

Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser er gjerne steder hvor man har mulighet til å pleie kundekontakter eller skape nye. Industri Futurum samler hele bredden av norsk industri, og gir deg som deltaker en unik mulighet til å treffe mennesker du kanskje ikke møter andre steder. I tillegg til de felles pausene og lunsjen, vil det også i år bli en treretters festmiddag og underholdning av høy kvalitet, noe som gir mulighet også for sosialt påfyll.

– Et godt faglig innhold, interessante foredragsholdere, utstilling, god mat og drikke, samt spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert Frøise.