Velkommen til årets viktigste industrielle møteplass!

Innhold

Industrielt vorspiel

Aktuelt

Publisert

I Norsk Industri er vi henrykt over at Hans-Wilhelm Steinfeld kommer til oss på Industri Futurum-konferansen 20. november.

Hans-Wilhelm Steinfeld kommer til oss på Industri Futurum. Foto: Corporate Communications

Vi inviterer alle deltakere til "industrielt vorspiel" med den kjente bergenser, på Clarion Hotel & Congress, Oslo Airport.

Under tittelen "Industrien, globaliseringen, Trump og Rocket man" kommer Hans-Wilhelm Steinfeld til å opptre i tilnærmet fri dressur og dele med oss gode historier fra sine mange år tett på storpolitikken.

I 37 år jobbet Hans-Wilhelm Steinfeld som korrespondent og utenriksreporter i NRK. Jevnlig dukket han opp i stuene våre, på TV. Ofte med svært interessante gjester: Mikhail Gorbatsjov, Boris Jeltsin og Nikolaj Rysjkov, for å nevne tre av toppene han fikk eksklusive intervjuer med. Nå er Steinfeld partner i Corporate Communications og en meget ettertraktet foredragsholder.

Solid bakgrunn

Steinfeld har hovedfag i økonomisk historie (Cand. Philol) fra Universitetet i Bergen. Han var korrespondent i Moskva i til sammen 18 år og har også vært NRKs korrespondent på Balkan, med sete i Budapest og Beograd. Hans doktorgradsoppgave – avlagt i 1976 - hadde tittelen: Bakgrunnen og forutsetningene for kollektiviseringen av det nordkaukasiske kornområdet i Sovjetunionen 1927-1930. Siden har han skrevet til sammen 11 bøker.

Vi gleder oss til å høre Hans-Wilhelm Steinfeld kl. 17.00 den 20. november.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!