Velkommen til årets viktigste møteplass!

Av industri - for industri

Innhold

Industri-Norge møtes til påfyll i januar

Håndtrykk - digital og analog

Foto: Adobestock

I to spennende dager i slutten av januar 2020 samles beslutningstakere og industribedrifter på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Dette blir industriens viktigste møteplass for faglig påfyll og dialog i 2020, og åpnes av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Næringsministeren skal holde årets industritale, og direktør Knut E. Sunde skal presentere hovedfunn i Norsk Industris Konjunkturrapport for 2020.

> Her kan du melde deg på både middag og konferansen

Hva er Industri Futurum?

Direktør Knut E. Sunde, bransje- og industripolitisk avdeling i Norsk Industri. Foto: Norsk Industri

Rundt i hele verden pågår det store teknologiskift. Det skjer i et rasende tempo, og det er viktigere enn noensinne å henge med. Med Industri Futurum ønsker Norsk Industri å samle det som skjer på teknologifronten i Norge, og dele kunnskap på tvers av bransjer og fagområder. Det blir oppdatering om digitalisering, automatisering, sensorteknologi, anvendelse av Big Data og introduksjon av nye, avanserte materialer.

- Industri Futurum er den ultimate møteplassen for industrien. Her møtes alle som jobber i eller med industri til to dagers nettverking og påfyll om teknologi, ledelse og kompetanse. På Industri Futurum har vi satt både digitalisering og bærekraft på agendaen. Vi må lykkes med begge deler skal vi fortsette med å ha en internasjonalt konkurransedyktig eksportindustri. Industri Futurum vil denne gang også være plassen for lansering av Norsk Industri sin konjunkturrapport for 2020, noe vi ser frem til, bransje- og industripolitisk direktør i Norsk Industri Knut E. Sunde.  

Hva skjer i år?

> Konferanseprogrammet er allerede lansert

Foto: Norsk Industri

Under årets konferanse skal blant annet temaer som digitalisering, fornybar energi, kunstig intelligens, sirkulær økonomi og autonome transportsystemer presenteres gjennom flere ulike foredrag, fremleggelser av forskjellige caser og presentasjon av flere rykende ferske rapporter. En fersk SINTEF-studie om norske banebrytende industribedrifter, og hvordan de får verdiskapingseffekt av digitale verktøy, er et eksempel.

> Her kan du se bilder fra 2019

Her kan du melde deg på både middag og konferansen