Av industri – for industri

Velkommen til årets viktigste møteplass!

Innhold

Hvordan blir fremtidens helseindustri?

Aktuelt

Publisert

Forskning på medisiner

På sesjonen "Fremtidens helseindustri" på Industri Futurum får du høre mer om muligheter og utfordringer i morgendagens helsetjenester og norsk helseindustri.

Hvordan ser helsetjenesten ut om 10-15 år? Hvilke forventninger har pasientene til morgendagens helsetjeneste? Hvordan ser behandlingsløsningene ut? Hvor står Norge som helseindustri i 2030 og hva skal til for å komme dit vi vil?

Vi vil også belyse bærekraftige løsninger innen helseindustrien samt ta for oss helseindustrimeldingen. Vil medisinkostnadene velte velferdssamfunnet? Hvilke modeller for bærekraft i fremtidens helsetjeneste ser legemiddelindustrien og myndighetene for seg?

Mange spennende navn

– Programmet er ikke 100 prosent spikret enda, men vi vet med sikkerhet at du får møte flere spennende persiner fra politikken, akademia og norsk legemiddelindustri. Du kan med andre ord se frem til en inspirerende og lærerik konferanse, med blikket rettet mot fremtiden, sier Monica Larsen, seniorrådgiver i LMI og en del av arrangementskomiteen.

Du møter blant andre:

  • Maria Jahrmann Bjerke, statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet
  • Ingvild Kjerkol, helsepolitisk talsperson fra AP
  • Sissel Husøy, divisjonsdirektør for helseøkonomi og kompetanse i Helsedirektoratet
  • Erik Magnus Sæther fra Oslo Economics
  • Professor Jarle Breivik fra Universitetet i Oslo
  • Grunnleggerne av WarOnCancer
Unik møteplass

På Industri Futurum møter du industriledere, produksjonsansvarlige og eksperter som har gått foran og banet vei for neste generasjons industri-Norge. I tillegg til morgendagens helseindustri tar vi for oss temaer som digitalisering, ny teknologi, FOuI, internasjonale utfordringer, kompetanse og arbeidsmiljø. Her møter du kolleger innenfor din egen bransje, samtidig som du kan knytte nye kontakter innenfor andre områder.

Mandag kveld kan du få med deg en flott middag med alle deltakerne på Industri Futurum, hvor selveste Vazelina Bilopphøggers holder minikonsert.

Meld deg på denne unike møteplassen i dag! Husk å huke av for arrangementet Fremtidens helseindustri i påmeldingsskjemaet.