Velkommen til årets viktigste møteplass!

Av industri - for industri

Innhold

Bli med på vår viktigste møteplass i 2020!

Aktuelt, Nyhet

Publisert

Adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri. Foto: Norsk Industri

Adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri. Foto: Norsk Industri

Vi er nå inne i et nytt tiår. Et tiår hvor ny teknologi, digitalisering og klima vil stå høyere på agendaen enn noensinne. Våre møteplasser hvor vi får påfyll av kunnskap og danner nye allianser blir desto viktigere for industrien. Først ute er Industri Futurum 22.-23. januar.

I Statsministerens nyttårstale trakk Erna Solberg frem klimaet som et av hovedtemaene. Hun sa blant annet:

 Mange stiller spørsmål ved olje- og gassnæringen. Selv om verden når klimamålene, vil det være behov for olje og gass. Derfor bør vi ikke avvikle en næring som sysselsetter mange tusen, og som bidrar til å finansiere velferden vår.

Det er vi enige i. Men for å oppnå et bedre klima, må norsk industri bidra. For industrien er faktisk en del av løsningen. Det er her den nye teknologien kommer inn. Norsk industri er langt fremme når det kommer til å ta i bruk ny teknologi. Men vi må bli enda bedre.

På Norsk Industris store møteplass Industri Futurum 22.-23. januar i Oslo får vi høre fra mange bedrifter og fagmiljø som er helt der fremme i dag, og som satser for fullt videre. Blant annet innen havvind, kunstig intelligens og sirkulærøkonomi. Her legger vi blant annet frem Konjunkturrapporten som er vårt barometer for hvordan industrien vil bli i 2020, og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen holde sin Industritale. Vi sees på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo 22.-23. januar!

Stein Lier-Hansen
Adm. dir.
Norsk Industri