Av industri – for industri

Velkommen til årets viktigste møteplass!

Innhold

Fremtidsrettet produksjon på Helseindustrikonferansen

Aktuelt, Nyhet

Publisert

Årets røde tråd på Helseindustrikonferansen 20. november er fremtidsrettet produksjon, noe vi har høy kompetanse på i Norge. Programmet blir spennende – og som i fjor en del av Industri Futurum.

Adm. dir. Karita Bekkemellem i LMI ser frem til å ønske velkommen til årets Helseindustrikonferanse!

– Vår bransje har en eksport på over 14 milliarder kroner og det meste av dette kommer fra produksjonsbedriftene. Produksjon genererer arbeidsplasser, eksportinntekter og er en essensiell del av verdikjeden som er avgjørende for ny næringsvekst, forteller LMI-sjef Karita Bekkemellem.

Hun gleder seg til å vise frem spennet av produksjonsbedriftene under Helseindustrikonferansen.

– Det som virkelig er spennende, er hvor innovative disse bedriftene er. De er vant til å tenke fremtid og det skal vi få et innblikk i på konferansen, sier Bekkemellem.

Blant årets foredragsholdere finner vi blant andre adm. dir. i Siva, Espen Susegg og divisjonsdirektør i Forskningsrådet, Anne Kjersti Fahlvik. Det blir også politisk debatt om den nye stortingsmeldingen om helseindustri, og som nevnt er det fremtidens produksjon som står i fokus.

Lag din egen konferanse

LMI arrangerer Helseindustrikonferansen i samarbeid med Norsk Industri, og også i år blir konferansen en del av Industri Futurum på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen. Det betyr at det blir en felles åpning, hvor statsministeren er invitert, før vi deler oss i parallellsesjoner, der Helseindustrikonferansen er en av flere konferanser. Er du først påmeldt her, kan du fritt velge om du vil delta hele dagen eller om du vil "shoppe" innlegg på andre spor. Du kan også melde deg på til dag 2, hvor du finner flere spennende teknologispor.

I tillegg til programmet for Helseindustrikonferansen, blir det felles lunsjer og kaffepauser hvor du kan ta deg en tur innom den store industrimesse som finner sted i The Qube. På ettermiddagen er det duket for vorspielforedrag med Hans Wilhelm Steinfeld og en stor middag for alle deltakerne på Industri Futurum. En gyllen anledning til å knytte nye kontakter!

> Program for Helseindustrikonferansen

> Meld deg på

> Alle arrangement på Industri Futurum

Kontaktinfo

Spørsmål om programmet: Hege Uglebakken, seniorrådgiver, Legemiddelindustrien (LMI), tlf. 99 74 86 60

Praktiske spørsmål: Cathrine Westlie Eidal, kommunikasjonssjef, Norsk Industri, tlf. 47 63 77 97