Av industri – for industri

Velkommen til årets viktigste møteplass!

Innhold

Cyber security er avgjørende for å lykkes i fremtidens industri

Aktuelt

Publisert

Cyber security er en av de største flaskehalsene for digitalisering. Hvordan kan økt åpenhet og deling forenes med bedriftenes behov for å beskytte konkurransesensitive data?

På dag 2 av Industri Futurum har vi viet en sesjon til IT og cyber security. Her møter du blant andre Torgeir Waterhouse, direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. 

Saken fortsetter under videoen.

- Cyber security er utrolig viktig for å lykkes med industri i framtida. Helt enkelt fordi alt vi gjør, alle produksjonsprosesser, er kobla til nettet på et eller annet vis, og da er det helt avgjørende at vi har kontroll på sikkerheten og kontroll på risikoen, sier han.

I denne sesjonen møter du også Arne Røed Simonsen, seniorrådgiver i Næringslivets Sikkerhetsråd, som vil ta for seg hovedfunn fra Mørketallsundersøkelsen 2018.  Nils Kalstad Svendsen, instituttleder ved Center for Cyber and Information Security vil holde innlegget "Er sikkerhet og kontroll forenelig med åpenhet og deling?", mens Hanne Tangen Nilsen, Chief Security Officer i Telenor, vil ta for seg teknologier som blir så gjennomgripende at de fører til store endringer i samfunnet.

Om Industri Futurum

På Industri Futurum 19.-20. november møter du industriledere, produksjonsansvarlige og eksperter som har gått foran og banet vei for neste generasjons industri-Norge. Vi tar for oss temaer som digitalisering, ny teknologi, FOuI, internasjonale utfordringer, kompetanse og arbeidsmiljø.

Av industri - for industri! Meld deg på i dag!