Av industri – for industri

Velkommen til årets viktigste møteplass!

Innhold

Industri Futurum - Fremtiden produsert i Norge

Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

Industri Futurum skal gi industribedrifter, ledere og ansatte kunnskap og inspirasjon. Gjennom å vise frem en rekke digitale og teknologiske nyskapinger i ulike industrier gir vi dere et innblikk i fremtidens avanserte industri. Vi vil også vise hvordan et felleskap mellom utdanning, forskning og industri – støttet av virkemiddelapparatet – kan forsterke et allerede høyt teknologisk nivå ved å utnytte de muligheter som følger av digitalisering og økt datakraft.

 1. Aktuelt, Nyhet

  Digitalisering gir nye vekstmuligheter for norsk industri

  Suksessoppskriften vil handle om investeringer i både utstyr, kompetanse og nye strategier.

 2. Aktuelt

  Vazelina er klare for Industri Futurum!

  De må vel kunne sies å være et av Norges mest folkekjære band. Nå er Vazelina Bilopphøggers klare for å rocke Industri Futurum!

 3. Aktuelt, Energi og klima, Designrommet

  Business, digitalisering og bærekraft hånd i hånd

  Industriell anvendelse av ny teknologi svarer på noen av de største utfordringene verden står overfor, nemlig klima og bærekraft. Dette har stort fokus hos utemøbelprodusenten Vestre.

Tusen takk!

Mer enn 1000 deltakere, utstillere og foredragsholdere var til stede under Industri Futurum 2017! Vi takker for to innholdsrike dager, og ønsker velkommen tilbake 19.-20. november 2018!

Se bilder fra Industri Futurum 2017